Klantenservice

Planes

Feestartikelen Planes voor een Planes kinderfeestje

Bekijk alle feestartikelen en versieringen van Planes voor een stoer kinderfeest. Vul ze aan met de versieringen in de kleuren van het thema. Door de feestartikelen Planes leukt te combineren met blauw en oranje maak je er een indrukwekkend Planes feest van.

Hier vind je Planes producten:

Laat je kind vliegen op een Planes kinderfeest

Welk kind droomt er nu niet van om te kunnen vliegen? Om hoog in de lucht te zweven, zo vrij als een vogel. Dat gevoel wordt mede opgeroepen door de Disney-animatiefilm Planes, waar het sproeivliegtuigje Dusty er van droomt om aan een luchtrace rond de wereld mee te doen. Maar Dusty heeft hoogtevrees Jouw kind en zijn vrienden helpen Dusty hier vast van af tijdens een kinderfeest Planes, dat je als verrassing voor zijn verjaardag kunt organiseren. Met elk feestartikel Planes en versiering Planes van Tuf-Tuf stuw je de themaparty naar grotere hoogte. Kijk zelf maar in onze voordelige en inspirerende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen.

Stijg op tot grote hoogte met de versiering Planes van Tuf-Tuf

Elk feestartikel Planes en versiering Planes is voorzien van personages uit deze kinderfilm. Maak van de feestruimte een luchthaven, waar de jonge avonturiers veel plezier zullen hebben. Om ze het gevoel te geven dat ze zich tussen de wolken bevinden, zorg je voor een passend decor met een mooie skyline. Dat lukt uitstekend met de versiering met Planes opdruk van Tuf-tuf.nl. Je ontdekt prachtige letterslingers met vliegtuigjes, Happy Birthday tekst en leeftijdscijfer, naast vlaglijnen, hangdecoraties en folieballonnen met hetzelfde Planes-motief. De scène setters Planes zorgen ervoor dat het nog meer gaat leven, de ballonnen Planes maken het extra feestelijk.

Een compleet kinderfeest Planes met leuke en originele feestartikelen

Tuf-Tuf zorgt ervoor dat je een compleet kinderfeest met Planes thema kunt geven. Van vliegende uitnodigingskaarten tot een vriendenboekje Planes en traktatie Planes na afloop van het feest. Alle kinderen willen mentor Skipper helpen om Dusty van zijn hoogtevrees af te helpen. Met de miniatuur vliegtuigjes van Planes kun je zijn angst overwinnen. Speel met de kinderen een leuk feestspel van Planes, dat net als ezeltje-prik gaat. En laat ze zich uitleven met een pinata Planes, waarbij de kinderen met een blinddoek om de met speelgoedjes of snoep Planes gevulde pinata moeten stukslaan. De hongerige vliegers in opleiding zet je vervolgens aan tafel voor een lekkere traktatie in Planes stijl. Decoreer de tafel met een tafelkleed, borden, bekers, servetten en tafeldecoratie met Planes opdruk. Wat zullen ze opkijken! Als alle vliegtuigjes veilig zijn geland en het feestje tot een einde komt, geef je de jonge gasten een feestzakje of geschenkdoosje mee, dat gevuld is met snoep Planes of leuke hebbedingetjes in Planes stijl. Tuf-Tuf heeft onder meer originele uitdeelcadeautjes, vliegtuigjes van foam en kleine wegschietvliegtuigjes op voorraad.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl