Klantenservice

Pirate Girl

Feestartiklen Pirate Girl voor een Pirate Girl kinderfeestje

Bekijk alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Pirate Girl voor een avontuurlijk kinderfeest. De versieringen zijn aangevuld met feestartikelen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met rozezwart en wit maak je er een spannend Pirate Girl feest van. 

Hier vind je Pirate Girl producten:

Een piratenfeest voor het piratenmeisje

Als jouw dochter meer een stoer piratenmeisje dan een tere prinses is, kun je haar geen groter plezier doen dan haar verjaardag inkleuren met een kinderfeest piraat meisje. Tuf-Tuf heeft alle benodigdheden om de themaparty tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Van een feestartikel piraat meisje als een piratenuitrusting tot versiering piraat meisje en een traktatie piraat om mee te geven aan de kinderen als het feestje ten einde is. Het brede assortiment aan feestartikelen Pirate Girl in onze voordelige en overzichtelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen wordt gedomineerd door de kleuren roze en zwart, met doodshoofden en botten.

Breng versiering piraat meisje aan en hijs de piratenvlag

Verstuur mooie uitnodigingen in Pirate Girl stijl en hijs de piratenvlag op jouw kinderfeest piraat meisje. Je brengt de juiste sfeer aan in de tot piratenhol omgetoverde huiskamer met allerlei versiering met piraat meisje thema van Tuf-Tuf. Pirate Girl is prominent aanwezig op de vlaggenlijnen, ballonnen, lampionnen en slingers met onderhanger. Ook piratenmeisjes krijgen honger en dorst. Dek de feesttafel in stijl met een tafelkleed, borden, bekers en bestek met Pirate Girl motief. Er zijn ook originele voedselhouders in de vorm van een piratenschip, die je gevuld met een feestartikel Pirate Girl en traktatie piraat op tafel kunt zetten.

Een feestartikel Pirate Girl van vermommingen tot pinatas en traktaties

Op een piratenfeest hoor je je natuurlijk te verkleden, om vervolgens met zn allen naar de verborgen schat te zoeken. Verstop de speciale piraten schatkistjes. Tuf-Tuf heeft alles online voorradig om je binnen korte tijd in een piraat te vermommen. Piratenbrillen, ooglapjes, zwaarden, bandanas en tiara kronen. Alle hens aan dek! Met de jarige als verklede kapitein en de zwaarden op zak, wordt het avontuur tegemoet getreden. Je kunt ook samen een pinata spel spelen. Je ontdekt pinatas die eruit zien als piratenboot, schatkist, piratenvlag of doodshoofd. Wie de pinata als eerste kapot slaat en de vulling met speelgoedjes, snoepjes of confetti eruit laat komen, wint het spel. Geef alle jonge piraten na afloop van het kinderfeest piraat meisje een schatkistje mee in de vorm van een feestbox of feestzakje met Pirate Girl design. Je kunt als bedankje kiezen voor een traktatie piraat als snoep of een feestartikel piraat meisje als een armband met doodskopjes.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl