Klantenservice

Peppa Pig

Feestartikelen Peppa Pig voor een Peppa Pig kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakties en Pinata's  Peppa Pig voor een vrolijk kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauwlichtrozegroen en rood met maak je er een gezellig feest van.

Hier vind je Peppa Pig producten:

Wie wilt niet Peppa Pig en haar varkensfamilie op haar / zijn kinderfeest?

Peppa Pig is een lieve en beetje brutale kleine big die samen met haar broertje George en haar vader en moeder een hecht gezin vormt. Peppa speelt graag games, houdt van verkleden, van dagjes uit en vooral van lekker springen in modderige plassen. Haar avonturen eindigen altijd met luid knorrend gelach. Wat een perfect feestnummer. Je vindt bij Tuf-Tuf een Peppa Pig feestartikel in allerlei uitingen om jouw Peppa Pig verjaardag of Peppa Pig kinderfeestje tot een knalfuif te maken. Nodig al je vrienden en vriendinnen uit voor je Peppa Pig kinderfeest Breng je familie, je vrienden- of vriendinnengroep bij elkaar voor een waar Peppa Pig kinderfeest. Peppa houdt ervan om veel tijd door te brengen met haar familie en vrienden. Jouw zoon of dochter wil dat vast en zeker ook, want niets zo leuk als je animatieheld te imiteren. Peppa Pig en haar familie heeft al vele kinderharten weten te veroveren. Wie van haar vriendinnen gaat er naar haar party komen? Zoe Zebra? Emily Olifant? Delphne Aap? Jij maakt je eigen gastenlijst voor je Peppa Pig kinderfeestje. En verstuurt een originele uitnodiging in Peppa Pig stijl. Dan weten je gasten direct dat het een dolle boel wordt.

Peppa Pig versiering om je kamer in een varkensstal te veranderen

Hoe verander je je huis voor het vieren van een thematische Peppa Pig verjaardag in een fictieve varkensstal, zondert dat het een smeerboel wordt? Door te kiezen voor allerlei Peppa Pig versiering, zodat het net lijkt of je in de cartoonwereld van je favoriete varkensfamilie stapt. Je kunt de kamer decoreren met Peppa Pig vlaglijnen met leuke afbeeldingen, kleurige ballonnen, waaiers en pompons en het geheel afmaken met confetti. Reken maar dat dit bij de kinderen tot de verbeelding spreekt. Een rijk gedekte Peppa-tafel voor het feestvarken Een Peppa Pig verjaardag is pas compleet met een rijk gedekte tafel in de sfeer van je varkensvriendje. Je vindt in het online assortiment plastic tafelkleden met Peppa Pig figuurtjes erop. Voor op tafel zijn er verschillende Peppa Pig bordjes, bekers, messen, vorken en servetten verkrijgbaar.

Je begint met Peppa Pig uitnodigingen en eindigt met Peppa Pig traktaties

Voor het feestvarken is er een speciaal Peppa Pig feestartikel: een Peppa Pig kroonr. Op de verjaardagstaart kun je grappige minivarkentjes in de vorm van kaarsprikkers zetten. Dat is nog eens een Peppa Pig traktatie. Het plastic bestek kun je na gebruik weggooien maar ook hergebruiken. Het plastic tafelkleed is eenvoudig schoon te maken met een beetje sop en warm water. Peppa Pig traktatie die verstopt zit in een pinata Een varkensroze, gevulde pinata verhoogt de feestvreugde. Hang deze buiten of in de schuur op en laat de kinderen erop slaan. Zij zullen net zo hard lachen en brullen als Peppa Pig altijd doet, zeker als het snoep uit de kapotgeslagen pinata valt. Om ze weer rustig te krijgen, kun je ze aan tafel een Peppa kleurplaat of activiteitenboek geven, dat vol met spelletjes staat. Zet ze een feesthoedje op om het plaatje compleet te maken. Geef de kinderen na afloop een met Peppa Pig spulletjes gevulde feestbox mee, zodat ze de geweldige dag nog eens kunnen herbeleven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl