Klantenservice

Party Zone

Feestartikelen Party Zone voor een Party Zone feest

Om aan iedereen duidelijk te maken waar het feest zich precies afspeelt, heeft Tuf-Tuf originele feestartikelen en versiering Party Zone in het ruime assortiment. Te gebruiken tijdens een verjaardag in Party Zone stijl, tijdens een evenement of concert. Naast slingers Party Zone en een led ballon Party Zone vind je in onze overzichtelijke en voordelige webshop een feestartikel Party Zone als borden, bekers, bestek en bakjes. Leuk te combineren met de kleuren zwart en geel.

Hier vind je Party Zone producten:

Met Party Zone feestartikelen van Tuf-Tuf weet je exact waar het feestje is.

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! 

Met een feestartikel Party Zone en versiering Party Zone geef je exact aan waar de party zich afspeelt. Dat kan in de eigen huiskamer zijn of in een speciale feestruimte buitenshuis. De voorpret van het themafeest start met het versturen van uitnodigingen in de overwegend zwart-gele Party Zone stijl. Op de dag zelf ga je de ruimte versieren met vlaggenlijnen, hangdecoraties en slingers Party Zone. Je kunt de feestruimte afbakenen met goed zichtbaar Party Zone afzetlint. Wanddecoraties Party Zone wijzen de bezoekers of voorbijgangers waar het feest is 'Party!' of dat het feest alleen voor genodigden is 'Do Not Enter'. Je kunt tevens een grote banner Party Zone voor de deur, in de gang of in de feestzaal hangen, dat aangeeft op welke plek het feest plaatsvindt. Met een led ballon Party Zone erbij valt het nog meer op.

Een verjaardag die van begin tot eind in het teken van Party Zone staat

Als je een verjaardag met Party Zone thema geeft, wil je dat het complete plaatje klopt. Dat betekent dat je de taart en de hapjes uitserveert op Party Zone borden en de gasten hun drankjes brengt in Party Zone bekers met een rietje in hetzelfde design. Op de tafels liggen Party Zone servetten en staan Party Zone bakjes voor de nootjes of snoepjes. Geef de gasten aan het einde van het Party Zone feest een leuke, geelgekleurde feestbox mee, met daarin een verrassing. Denk aan een stickervel Party Zone of aan snoepjes, klein speelgoed of Gum Powder explosieve kauwgom als het gezelschap op het feest nog de kinderleeftijd heeft.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl