Klantenservice

Paarden

Feestartikelen Paarden voor een Paarden kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Paard voor een sportief kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roze en paars maak je er een indrukwekkend Paarden feest van.

Hier vind je Paarden producten:

Organiseer een compleet paardenfeest met slingers en ballonnen met paarden thema

Als je zoon of dochter gek is op paarden en misschien zelfs wel op paardrijles zit, is er niets leukers dan zijn of haar verjaardag op te vrolijken met een kinderfeest met paarden thema. Ga in galop naar de voordelige en klantvriendelijke webshop van Tuf-Tuf, waar je inspirerende ideeën opdoet voor een party in het teken van het paard. Dit edele dier staat centraal in elk feestartikel paarden en versiering paarden in onze overzichtelijke online shop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Organiseer een compleet paardenfeest, te beginnen met uitnodigingen in paarden stijl tot een traktatie met paarden motief aan het einde van de party.

Met versiering in paarden stijl maak je van de kamer een manege

Tover de feestruimte om in een manege. Versier de kamer met leuke vlaggenlijnen, Happy Birthday slingers en gekleurde ballonnen met paarden afbeeldingen uit het brede assortiment van Tuf-Tuf. Combineer dit met mooie hangdecoraties met ster, pompons, miniwaaiers en honeycomb ballen. En maak het je gemakkelijk met een feestpakket, bestaande uit een tafelkleed, 6 bordjes, 6 bekers en 6 servetten in paarden design. Je maakt de jonge paardenfans hier erg blij mee. Het tafelkleed is de blikvanger van de feestelijk gedekte tafel. Alles is ook los te verkrijgen.

Een feestartikel paarden om mee te spelen en om als traktatie - bedankje mee te geven

Voor de jarige en alle kinderen heeft Tuf-Tuf feestelijke punthoedjes met lieftallige paardenafbeelding. Laat ze deze opzetten tijdens het taart eten. Voor op de taart zijn er passende taartdecoraties. Als jonge paardenliefhebber word je op je wenken bediend met een pinata paard, met of zonder zadel. De kinderen mogen om beurten met een knuppel een mep op het pinata paard geven, totdat de vulling met confetti, speelgoedjes of snoep paarden er uit vliegt. Diegene wint het spel. Waar je een echt paard uit dankbaarheid voor zijn kunstjes wel eens een suikerklontje geeft, geef je de jeugdige gasten na afloop van je kinderfeest met paarden thema een leuke traktatie paarden mee. Want ook de kinderen weten een zoete lekkernij als snoep paarden of een vel met paardentattoos te waarderen. Verpak het in een feestzakje of feestbox, dat ze thuis mogen openmaken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl