Klantenservice

Olaf frozen

Feestartikelen Olaf Frozen voor een Olaf Frozen kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van Olaf voor een gezellig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met witgeel en paars maak je er een gezellig feest van.

Hier vind je Olaf frozen producten:

Vrolijke versieringen van Olaf maken kinderfeest met Olaf tot een succes

Olaf, de hartverwarmende sneeuwman uit Frozen, is populair bij jongens en meisjes. Ideaal voor een kinderfeestje of als leuke traktatie! Bij Tuf-Tuf vind je veel traktaties van Olaf, bijvoorbeeld snoep van Olaf in een speciale Pezhouder of PopUp of een surprise ei van Frozen. Of je maakt zelf kleine cakejes met wit glazuur en een suikerdecoratie van Olaf erop. Tuf-Tuf heeft ook leuke cupcake vormpjes met prikkertjes van Olaf. Maak eens zelf sneeuwballen en doe ze erin. Hiervoor smelt je mini marshmallows in wat gesmolten boter en mengt dit met gepofte popcorn en eventueel sprinkels in lichtblauw. Als het een beetje is afgekoeld kan je hiervan sneeuwballetjes vormen. Het is ook leuk om deze traktaties van Olaf samen met je kind te maken. Behalve snoep van Olaf is het misschien een idee om een feestartikel van Olaf uit te delen, denk aan een potlood en een gummetje, een bellenblaas of een kaars in een feestzakje, allemaal van Olaf.

Van uitnodigingen met Olaf tot traktaties met Olaf

Een kinderfeest met Olaf is het natuurlijk helemaal. Ook hiervoor kun je bij Tuf-Tuf van alles vinden. Natuurlijk mogen de uitnodigingen met Olaf niet ontbreken. De tafel is gedekt met versiering van Olaf, borden, bekers, servetten en een tafelkleed. Een vierkante cake of taart in het midden kan worden afgedekt met een speciale versiering met Olaf en Anna of Elsa. De gasten komen binnen via een speciaal sneeuwgordijn en boven hun hoofd hangt als feestartikel van Olaf een pinata. Hierin kun je confetti van sneeuwvlokken doen of kleine speeltjes, ook te koop bij Tuf-Tuf. Op het kinderfeest van Olaf hoort natuurlijk de film Frozen of de cd met liedjes. Zet de muziek af en toe stil en laat ze de regel afmaken. Daarnaast kunnen ze Olaf zelf knutselen, bijvoorbeeld een snoepversie met marshmallows, zoute stokjes en snoepjes. Je kunt ook zonder snoep aan de gang met een wc rol, papier, stiften, takjes en knoopjes. Er zijn dus veel mogelijkheden met Olaf en je hebt zo een geslaagde middag.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl