Klantenservice

Oceaan | Dolfijn

Feestartikelen Oceaan | Dolfijn voor een Oceaan | Dolfijn kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Oceaan voor een bijzonder kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauw maak je er een indrukwekkend Oceaan feest van.

Hier vind je Oceaan | Dolfijn producten:

Van uitnodigingen Oceaan tot traktaties Oceaan

Neem een duik in het water en daal af naar de zeebodem. Laat je kind een onderwateravontuur beleven door zijn of haar verjaardag te vieren met een kinderfeest in oceaan stijl. Benut elk feestartikel oceaan en versiering oceaan van Tuf-Tuf om een wereld onder water te creëren. Een wereld, waar allerlei tropische vissen, krabben, zeeschildpadden, octopussen, haaien en dolfijnen leven. Kinderen zijn veelal gek op dolfijnen. Je hoeft daarom niet lang te zoeken naar een feestartikel dolfijn in onze overzichtelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Maak je op voor een spetterend feest. Zoek een lekkere traktatie met oceaan dieren en geef de kinderen aan het einde van het feest snoep met dolfijn motief mee naar huis.

Versiering voor een kinderfeest oceaan of een specifiek kinderfeest dolfijn

Transformeer je kamer of tuin in een wereldzee met de versiering in oceaan stijl van Tuf-Tuf. Waar de vijf oceanen op aarde met elkaar verbonden zijn, kun jij voor het kinderfeest oceaan decoraties uitkiezen die ook helemaal bij elkaar horen. De afbeeldingen van schildpadden, dolfijnen en tropische vissen op de banners keren bijvoorbeeld terug in de hangdecoraties oceaan. Wissel dat af met decoratief koraalrif, opblaasbare visjes en krabben en ballonen in de vorm van of met opdruk van een dolfijn, die je ook goed kunt gebruiken als je een kinderfeest met dolfijn thema geeft.

Een feestartikel in de vorm van een opblaasbare dolfijn, haai, krab en tropische vis

Het schitterende onderwaterleven komt tot leven in het serviesgoed. Tuf-Tuf heeft een feestartikel oceaan in de vorm van een set borden, bekers, servetten en rietjes. Zet dit eet- en drinkgerei op een tafelkleed oceaan en je kunt de eerste traktatie in oceaan dieren stijl laten binnenkomen. Dit zal de verjaardagstaart zijn, die opgemaakt is met kaarsjes oceaan en andere kleine decoraties van zeedieren. Laat de kinderen, terwijl de confetti neerdwarrelt, op hun roltong blazen en vervolgens het verjaardaglied aanheffen. Bij een oceaanparty hoort spelen met water. Er zijn leuke zeedieren die groeien in het water en waterpistolen in de vorm van een dolfijn. Je ontdekt zelfs een opblaasbare dieren en pinatas die op een haai of dolfijn lijken. Als het zee-avontuur tot een einde komt, verras je de gasten met een feestzakje of feestboxje in oceaan thema. Tuf-Tuf heeft vulling naar keuze, uiteenlopend van snoep dolfijn en een notitieboekje tot uitdeelspeelgoed voor in bad en water snake dat door je handen glijdt en figuurtjes in het water toont.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl