Klantenservice

Ninja Turtles

Feestartikelen Ninja Turtles voor een Ninja Turtles kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van de Ninja Turtles voor een stoer kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren  groenlime groen en blauw maak je er een indrukwekkend geweldig Ninja Turtles feest van.

Hier vind je Ninja Turtles producten:

Feestartikelen Ninja Turtles

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van de Ninja Turtles voor een stoer kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren  groen, lime groen en blauw maak je er een indrukwekkend geweldig Ninja Turtles feest van.

Vier een avontuurlijk Ninja turtles kinderfeest

De Teenage Mutant Hero Turtles zijn vier superheld schildpadden met allen een eigen gave. Leonardo, Donatello, Michaelangelo en Raphael zijn al vele jaren een enorme hit onder de kids en daarom altijd leuk als thema voor een kinderfeest. Ninja Turtles zijn stoer, grappig en natuurlijk super behendig. Het is dus begrijpelijk dat kinderen dat heel gaaf vinden. Daarom vind je in dit assortiment van Tuf-Tuf alles wat je nodig hebt om een onvergetelijk Ninja Turtles kinderfeest te geven.

Ga voor te gekke traktaties en leuke decoratie-artikelen met Ninja Turtles

Een te gek idee is een feestzakje. Hierin kun je kleine traktaties van de Ninja Turtles doen. Denk bijvoorbeeld aan roltongen, stickers, snoep, een rietje en een ballon. Natuurlijk allemaal van de vier grote helden van de kinderen. Zo maak je op eenvoudige wijze een fantastische traktatie die de kinderen niet snel zullen vergeten. Behalve deze leuke traktatiemogelijkheden zijn er ook nog allerlei versieringen en feestartikelen in dit assortiment te vinden. Zo is er taartdecoratie en zijn er Ninja Turtles kaarsjes. Verder vind je gebruikelijke artikelen, zoals mutsjes, ballonnen, vlaggen en praktische zaken zoals bestek, servetten en servies, waarmee je het Ninja Turtles feest helemaal compleet kunt maken.

Maak het Ninja Turtles feest compleet en combineer met de kleur feestartikelen

In de collectie vind je ook nog eens een hele reeks aan slingers en andere versieringen die speciaal zijn geselecteerd in de kleuren van de Ninja Turtles. Zo kun je op gemakkelijke wijze alle artikelen bij elkaar verzamelen die je nodig hebt voor een kinderfeest dat geheel in stijl is. Om de feestvreugde nog iets te verhogen kun je leuke armbandjes van de Turtles uitdelen aan de kinderen. Zo hebben ze altijd een leuke herinnering aan een onvergetelijk feest.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl