Klantenservice

Monster Party

Feestartikelen Monster Party voor een monsterlijk kinderfeestje met monsters

Hier vind je alle feestartikelen en trakaties van het thema Monster Party voor een monsterlijk en grappig kinderfeest. De feestartikelen zijn leuk te combineren met versieringen van Monster University en in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodblauw en geel maak je er een Monster Party van. 

Hier vind je Monster Party producten:

Monster party

Is jouw kind super stoer en houdt hij/zij wel van een beetje griezelen? Dan is de monster party collectie perfect voor de eerstvolgende verjaardag! Vier het feestje met de verschillende feestartikelen. Vooral de rietjes zijn een versiering die altijd verrassend is. Verder maak je het gezellig door slingers op te hangen en natuurlijk met een gezellig tafelkleed. Deze monstertjes zijn cool maar niet te eng of spannend, dus geschikt voor de allerkleinste en in de avond geen nachtmerries! Dus voor jou en je vriendinnen een feestelijk sfeertje, en voor je kind en zijn/haar vriendjes stoere monsters!

Spannend

Monsters hebben onder kinderen altijd al veel interesse gehad. Er zijn ook zoveel voorleesboeken, tv series en films waar ze in voorkomen! Max en de maximosters, monster university, het monster van Loch Ness en niet te vergeten het monster onder het bed! Wij snappen wel waar de interesse vandaan komt.

Party time!

Maar wat zijn nou monsterlijke spelletjes? Denk bijvoorbeeld aan een grom-wedstrijd! Monsters staan bekend om hun gebrul, en als je een kind vraagt een monster na te doen is het eerste wat hij/zij zou doen een flinke brul geven.

Het monsterfeestje is een mooie gelegenheid om het brullen en schreeuwen voor een keertje goed te keuren en de kinderen zich lekker te laten uitleven. Misschien een idee om zelf wat oordopjes te halen ;). Als er veel kindjes zijn kun je een monsterjury samenstellen. Laat bijvoorbeeld twee kindjes (de jarige zal dit ook vast leuk vinden) de jury zijn. De overige kinderen mogen nu om de beurt hun beste brul geven, om te testen wie het engste monster is. En de jury bepaald…

Vlak voordat de kinderen weer naar huis gaan kun je ze ook nog een spannend verhaaltje vertellen, maar niet al te spannend natuurlijk. Bijvoorbeeld het verhaal van Loch Ness! Dit verhaal is spannend, maar je kunt de kinderen achteraf verzekeren dat hij niet echt is, en omdat hij in het water van Schotland leeft kan hij ook niet ineens in de kast zitten!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl