Klantenservice

Monster Jam

Feestartikelen Monster Jam voor een Monster Jam kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van Monsterjam voor een stoer kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren zwartzilver, en oranje maak je er een indrukwekkend Monsterjam feest van.

Hier vind je Monster Jam producten:

Monsterjam versiering voor de stoere kids

Elke stoere knul houdt van bloedstollende actie en scheurende autos met piepende banden. Start de motoren en maak je op voor een kinderfeest met Monster Jam thema. Of je deze reusachtige trucks nu in het echt ziet of als kleinere replica, ze zijn voor je kind belangrijker dan alles. Tover een grote glimlach op zijn gezicht met een feestartikel Monster Jam van Tuf-Tuf, waar favorieten als Grave Digger, Monster Mutt en Maximum Destruction op figureren. En zorg met de versiering Monster Jam voor een passend racedecor, waar ook Blue Thunder, Captains Curse en El Toro Loco aan deelnemen. Kies direct mooie Monster Jam uitnodigingskaarten uit in onze voordelige en inspirerende webshop en breng de themaparty in beweging.

Een kinderfeest met brullende trucks en versiering in Monster Jam stijl

Het kinderfeest met Monster Jam thema kan natuurlijk niet zonder passende decoraties. Met het brede assortiment versiering Monster Jam kun je alle kanten uit. De monsterachtige trucks staan prominent afgebeeld op de meterslange slingers en vlaglijnen. Daarnaast helpt Tuf-Tuf je aan Monster Jam ballonnen, led ballonnen, zwart afzetlint en decoratieve waaiers, pompons en ballen. Met daarbij banners en muurstickers in Monster Jam stijl, en de kinderen kunnen elke scene naspelen van de reuzentrucks.

Met de feestartikelen Monster Jam van Tuf-Tuf laat je de adrenaline stijgen

Laat de adrenaline vrijkomen bij het spelen met de mini monstertrucks. Er is een speciaal ringengooien spel in Monster Jam stijl en als de kinderen hun overtollige energie kwijt willen, wacht hen een pinata Monster Jam. De pinata in truck vorm is leuk voor alle leeftijden. Laat de geblinddoekte kinderen er om beurten met een knuppel op slaan, totdat de vulling van snoep, speelgoed of confetti eruit knalt. Al die activiteiten wekken de eetlust op. Dat komt goed uit. Bij Tuf-Tuf liggen tafelkleden, borden, servetten en bekers in compleet Monster Jam design op je te wachten. Met zulk serviesgoed blijven de kinderen wel even rustig aan tafel zitten. Zeker als je ze ook een eigen Monster Jam feesthoedje en toeter geeft. Zorg voor een mooie apotheose van het kinderfeest Monster Jam met een cadeautje voor de jonge gasten om mee naar huis te nemen, verpakt in een speciale feestbox. Je kunt bij Tuf-Tuf kiezen uit allerlei originele attenties. Een lolly, stickervel, snoepjes of ander feestartikel in Monster Jam stijl. Dat vinden ze vast en zeker monsterlijk leuk!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl