Klantenservice

Monster High

Feestartikelen Monster High voor een Monster High kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, versieringen en traktaties van Monster High voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met zwartroze en paars maak je er een indrukwekkend Monster High feest van.

Hier vind je Monster High producten:

Vier een mystiek en spannend Monster High kinderfeest

Vergeet even lief en aardig, maar denk aan griezelig, spannend en mystiek. Verras je kind met een kinderfeest met Monster High thema en vul de feestruimte met de nakomelingen van Frankenstein, Graaf Dracula, de Mummie, het Spook van de Opera en Zombies. Tuf-Tuf stelt je in staat om een complete horrorparty te organiseren. Elk feestartikel Monster High en versiering Monster High in onze overzichtelijke en voordelige webshop nodigt uit om mee te nemen. Nodig je vriendinnen uit met een leuke uitnodigingskaart Monster High en maak je op voor een monsterachtig feest!

Zorg voor een griezelige sfeer met versiering Monster High

Voor elke jonge gast is een rol weggelegd op je kinderfeest met Monster High thema. De een wil de mysterieuze Gooliope Jellington, de dochter van Frankenstein Frankie Stein of de dochter van Dracula Draculaura zijn. De ander Clawdeen Wolf, de dochter van de weerwolf, Cleo de Nile, de dochter van de Mummie of Ghoulia Yelps, de dochter van de Zombies. Zorg voor het juiste decor met de versiering Monster High van Tuf-Tuf, de inspirerende en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Je ontdekt letterslingers, naast ballonnen in Monster High stijl. De kleuren zwart en paars domineren in het aanbod. Schrikaanjagend zijn de hangdecoraties met bebloede Dracula-tanden. Bevestig een alarm Monster High aan de deur, leg overal wat doodshoofdjes of schedels neer en hang een opblaasbare vleermuis aan de muur. Dan is de toon wel gezet. Laat de jarige maar over de witte loper met bloed binnenkomen!

Beleef een gruwelijk spannende themaparty met feestartikelen van Monster High

h2 Tuf-Tuf heeft elk feestartikel Monster High op voorraad voor een gruwelijk spannende themaparty. Borden, bekers, rietjes en servetten in hetzelfde Monster High design als het tafelkleed. Alle speelgoedpoppen komen tot leven. Sterker nog, de jonge monsters kunnen zelf een monster worden met een vampierpak, monsterachtig hoedje, zwarte boa, glamour tiara, lichtgevende vampiertanden en oorbellen en armbanden met doodskopjes. Laat ze vervolgens een pinata spel spelen. Er zijn pinatas die er uitzien als een lippenstift, handtas en hoge hakschoen. Stuur alle kleine monsters naar huis met een leuke feestbox of feestzakje, waar een traktatie in Monster High stijl in verborgen zit. Je kunt een voordelig pakketje samenstellen, met snoep Monster High in de vorm van bebloede botten, kauwgumballen of lollys. Een bijoux is ook een originele traktatie Monster High. Er is voor elk wat wils!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl