Klantenservice

Minnie Mouse

Feestartikelen Minnie Mouse voor een Minnie Mouse kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het bekende figuurtje Minnie Mouse voor een geweldig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met rozewitrood, en licht roze maak je er een vrolijke Minnie Mouse feest van.

Hier vind je Minnie Mouse producten:

Verschillende soorten Minnie Mouse feest versieringen en traktaties

Geeft je dochter of kleindochter binnenkort een kinderfeestje en is zij helemaal dol op Minnie Mouse? Dan zit je goed bij Tuf-Tuf, dat bijna elk Minnie Mouse feestartikel in de uitgebreide webshop heeft dat je maar kunt verzinnen. Van bestek, tafelkleden, vlaggetjes, slingers en lampions tot puzzels, pennen, knuffels, snoepgoed en tasjes van de vriendin van Mickey Mouse.

Een uitnodiging in stijl voor de Minnie Mouse verjaardag of kinderfeestje

De fantasiemuis speelt een hoofdrol in vele Disney-producties. Ze gaat vaak samen met haar vriend Mickey Mouse op reis en beleeft daarbij allerlei spannende avonturen. Dat wil jij natuurlijk ook voor je kind. De voorpret van de Minnie Mouse verjaardag of het Minnie Mouse kinderfeestje begint al met het versturen van de speciale uitnodiging, waarop vanzelfsprekend Minnie Mouse staat afgebeeld. Je kind krijgt meteen de volle aandacht van al haar vriendinnen. Net zoals Minnie de aandacht van Pluto of haar kat Figaro trekt door luidkeels ?Yoo-hoo!? te roepen. Je kunt een Minnie Mouse tattoo in de envelop stoppen, wat voor extra opwinding zorgt. Want dan komen de vriendinnen al met een Minnie Mouse versiering naar het feestje.

Een Minnie Mouse feestartikel ter versiering van de kamer en van jezelf

Een Minnie Mouse kinderfeestje vraagt natuurlijk om een passende Minnie Mouse versiering van de kamer. Geen probleem. Je ontdekt fraai roze slingers en pompons in meerdere kleuren, vlaglijnen met Minnie Mouse afbeelding, lichtgevende ballonnen, deurposters en zelfs een roze loper. Als de kamer is gedaan, mag de jarige en de jeugdige gasten er ook zo uitzien als Minnie. Zet de zwarte muizenoren met polkastippen en masker op en beleef een magische Minnie Mouse party. In combinatie met een mooi roze jurkje met Minnie rozet is de outfit van de jarige job helemaal af. Het wordt een speciale dag! Leuke spelletjes doen op je Minnie Mouse kinderfeestje Geen kinderfeestje zonder leuke spelletjes. Je kunt gezellig met z'n allen cupcakes gaan maken en deze vervolgens lekker opeten. Of laat iedereen een mooie kleurplaat van Minnie Mouse inkleuren met de kleurpotloden en gummetjes met daarop de Disneyfavoriet afgebeeld. Een puzzel maken is leuk, nog spannender is het om met z'n allen te dansen op Disneymuziek en daarna een verkleedpartijtje te doen en te spelen met allerlei Minnie Mouse modeaccessoires als armbaden en lip glos. Een spel dat zeker ook in de smaak zal vallen is Minnie Mouse ringwerpen.

Een Minnie Mouse traktatie aan de feesttafel én om mee te geven naar huis

De verjaardagstaart met Minnie Mouse decoraties en de feestelijke versierde cupcakes eten ze als Minnie Mouse traktatie aan een volgens het Disneythema gedekte tafel. Bedrukte Minnie Mouse borden, bekers, rietjes, vorken, messen en servetten op een tafelkleed in dezelfde stijl. Aan het einde van het feestje bedankt de jarige haar vriendinnen voor hun komst. Je kunt een speciale Minnie Mouse emmer of tas vullen met leuke gadgets of snoepgoed. Keuze te over bij Tuf-Tuf. Van knuffels, vriendenboekjes, bellenblaas en krijtjes tot potloden, armbanden, en minipoppen. Ze zullen grote ogen opzetten als ze thuis komen en hun cadeau uitpakken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl