Klantenservice

Minnie Mouse baby

Feestartikelen Minnie Mouse Baby voor een Minnie Mouse Baby kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, versieringen en traktaties van baby Minnie Mouse voor een geweldige baby shower of verjaardagsfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met witlicht roze en roze maak je er een vrolijke Minnie Mouse feest van.

Hier vind je Minnie Mouse baby producten:

Baby shower of kraamfeest met Minnie Mouse baby

Heb je binnenkort een kraamparty in de planning of wordt je kleine prinses 1 jaar oud? Ga dan voor een Minnie Mouse baby feestje! Je wilt de geboorte of eerste verjaardag van je kind natuurlijk op passende wijze vieren, waarbij de gehele omgeving roze kleurt. Tuf-Tuf maakt het zoeken eenvoudig. Je vindt in onze overzichtelijke en voordelige webshop altijd een leuk en origineel feestartikel met Minnie Mouse baby thema. Combineer dat met de mooie versiering in Minnie Mouse baby stijl en de dag kan niet meer stuk. De kleine meid zal op slag verliefd worden op de kleine fantasiemuis uit de Disneywereld die steeds spannende avonturen beleeft.

Brede keuze aan versiering met Minnie Mouse baby thema

Tuf-Tuf heeft een breed assortiment aan feestartikelen en versieringen als je een geboorte met Minnie Mouse baby thema wil omlijsten, dan wel een 1 jaar Minnie Mouse baby themaparty wil geven. De schattige producten geven een warme uitstraling en zorgen voor de juiste sfeer. Op de Minnie Mouse baby slingers en banners ontdek je niet alleen de hoofdpersoon zelf, maar ook baby Katrien en hobbelpaarden. Combineer deze versiering in Minnie Mouse baby stijl met roze vlaggenlijnen en folieballonen, die zowel met lucht als met helium kunnen worden gevuld. Er zijn speciale decoratie hangers en spiralen voor bij een babyshower. Doe daar babyroze lampionnen, pompons en honeycomb ballen bij en de kamer is helemaal af. Feestartikelen in Minnie Mouse baby stijl die voor een warme uitstraling zorgen,

Vier je dochters geboorte in Minnie Mouse baby stijl.

Toon je trots met een babyroze loper tussen de voordeur en de huiskamer. Ontvang de gasten aan tafel, die helemaal versierd is met een tafelkleed, borden, bekers en servetten waar Minnie Mouse met haar zwarte muizenoren en roze strik op figureert. Een leuke setting die net zo goed past bij een 1 jaar Minnie Mouse baby party. De verjaardagstaart kun je extra glans geven met taartdecoratie in Minnie Mouse baby stijl. Dat wordt smullen met zn allen. Tuf-Tuf denkt ook met je mee als je de gasten wilt bedanken voor hun komst naar de kraamparty of eerste verjaardag van je dochter. Vul een roze feestbox met een babyflesje vol snoep of ander klein feestartikel Minnie Mouse baby uit het inspirerende aanbod in onze online shop. Je geeft hiermee extra kleur aan deze speciale dag.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl