Klantenservice

Minions

Feestartikelen Minions voor een Minions kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Minions voor een vrolijk kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met oranjegeel en blauw maak je er een geweldig Minions feest van.

Hier vind je Minions producten:

Van uitnodigingen Minions tot ballonnen met Minions

Noem de Minions en elk kind reageert vol enthousiasme. Maar de gele wezentjes zijn ook bij volwassenen ontzettend populair. Niet voor niets trekt elke film volle bioscoopzalen. Er is dan ook een ruim assortiment aan feestartikelen en versieringen van de Minions beschikbaar. Zo maken onder andere Minions ballonnen, letterslingers en punthoedjes van elk feest een groot succes. Kinderfeest in Minions thema met een feestartikel in Minions stijl haal je de schattige gele wezentjes in huis. Althans, voor een kinderfeestje of themafeest.

Vier een grappig Minions kinderfeest met versiering in Minions stijl

Met het organiseren van een kinderfeest in Minions stijl maak je de jeugdige gasten een goede indruk. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de jarige, die de versiering in Minions thema hopelijk ook geweldig vindt. Een versiering in Minions stijl vind je in allerlei soorten en maten. Zo maak je lekkere traktaties met een Minions thema. Je zou het kinderfeest goed kunnen beginnen door uitnodigingen te versturen in stijl van de Minions. Vervolgens kun je de huiskamer vrolijk aankleden met een feestartikel van de Minions, zoals een tafelkleed. Deze is zowel in het geel als in het oranje verkrijgbaar.

Traktaties en snoep met Minions om te trakteren.

Na een hopelijk geslaagd feest is het tijd om traktaties van de Minions uit te delen. Om de kinderen blij huiswaarts te laten keren zou je lekkere snoep met Minions figuren in het zakje kunnen doen, zoals Banana Split Gum Fini. Of laat de kinderen smullen van een Minions lollie. De snoep met een Minions thema kun je bijvoorbeeld combineren met een bellenblaas en uitdeelspeeltjes in een mooi zakje.

Feestartikel van Despicable Me.

De Minions verschenen in de film Despicable Me. De versieringen en feestartikelen zijn vindbaar onder de namen Minions en Despicable Me. Geel is natuurlijk de kleur van de bijzonder populaire wezentjes. Je zou een feestartikel van de Minions eventueel kunnen combineren met enkele gele feestartikelen, zoals een vlaglijn, ballonnen en pomponnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl