Klantenservice

Minecraft

Feestartikelen Minecraft voor een Minecraft kinderfeestje

Je zoon of dochter kan in deze game al zijn creativiteit kwijt en zijn fantasie de vrije loop laten. In de wereld van Minecraft gaat het om dingen bouwen, samenwerken en strategische plannen maken om tegen andere spelers te strijden. Organiseer een kinderfeest Minecraft met de inspirerende feestartikelen en versiering Minecraft van Tuf-Tuf, de klantvriendelijke en voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen. Het is je eerst tactische zet die uitbetaalt! Leuk te combineren met de kleuren groenlime groen en zwart.

Hier vind je Minecraft producten:

Creëer je eigen feestartikel Minecraft van Tuf-Tuf met een stickervel vol blokjes

Met de blokken en objecten van Minecraft bouw je een virtuele wereld, waar je alle kanten op kunt. Je kunt bouwwerken plaatsen ter bescherming tegen nachtelijke monsters, samenwerken met teamgenoten om prachtige, fantasierijke dingen te creëren en op avontuur gaan naar een ver en onbekend land. Het is een mooi thema voor een kinderfeest Minecraft met je vrienden. Je ontdekt bij Tuf-Tuf een feestartikel Minecraft als een stickervel, waarbij je met zwarte blokjes het gezicht van Minecraft op een bord, beker of ballon kan plakken. Op deze wijze tover je elke verjaardag of feestje binnen een handomdraai om in een leuk Minecraft kinderfeest. Deze Minecraft stickervellen worden speciaal voor Tuf-tuf.nl gemaakt.

Pixel feestartikelen en versiering met het stempel van je favoriete computerspel

Met de Minecraft zwarte blokjes kun je van alles maken. Op een stickervel zitten 120 zwarte blokjes, waarvan er 10 al gehalveerd zijn. Voor een Minecraft gezicht heb je maar 5 hele en 1 half blokje nodig. Label elk feestartikel en versiering met Minecraft design. Van een tafelkleed tot een feestbox, waar je een leuk cadeautje in kunt stoppen voor de jonge gasten om mee naar huis te nemen. Je Minecraft themaparty krijgt nog meer uitstraling met Pixel feestartikelen. De Pixel producten en decoraties zijn perfect om het feest compleet te maken. Je brengt met een pakket met borden, bekers, servetten, vorken, lepels, ballonnen en een plastic tafelkleed met opdruk een hulde aan je favoriete videogames. En je weet zeker dat je hiermee de gasten op je kinderfeest Minecraft zal behagen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl