Klantenservice

Meidenfeest

Feestartikelen Meidenfeest

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema meidenfeest voor een echt meiden party. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roze en licht roze maak je er een onvergetelijk meiden feest van.

Hier vind je Meidenfeest producten:

Kleine meisje willen grote meiden feest ;-)

Je dochter wordt al weer een grote meid, die precies weet wat ze wil. Ze wil op haar verjaardag een meidenfeest houden, en daarbij al haar vriendinnen uitnodigen. Laat dit haar zelf doen en organiseer als moeder voor haar een origineel meidenfeest, met de favoriete kleur roze als leidraad. Je vindt op Tuf-Tuf alle ingrediënten voor een geslaagd feest. Elk feestartikel meidenfeest en versiering meidenfeest levert een mooie bijdrage aan een prachtige uitstraling van het kinder- of tienerfeest. Hang de slingers voor het meidenfeest op en bevestig een roze ballon op het meidenfeest aan haar stoel, zodat ze zich een echte prinses voelt.

De mooiste versiering voor het meidenfeest vind je bij Tuf-Tuf

Je wilt je dochter op haar verjaardag het gevoel geven dat ze heel speciaal is. Dat doe je met passende versiering voor het meidenfeest. Je treft slingers voor het meidenfeest aan met onderhanger, naast letterslingers met princess als tekst, kwastslingers, vlaggenlijnen met diamantsteentjes, lampionnen en een ballon voor het meidenfeest in vrolijke kleuren. Breng je dochters verjaardag annex meidenfeest extra onder de aandacht met versiering die ook buiten kan worden gebruikt, zoals banners (Party Princess), lint en vlaggen met een koninginnenkroontje. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je de meiden laten zwijmelen met roze swirls decoratie, pompons, honeycomb waaiers en ballen.

Rol de loper uit voor je dochter op haar verjaardag annex meidenfeest

Rol de roze loper uit voor de jarige uit en laat je dochter, gevolgd door haar vriendinnen, tijdens het neerdwarrelen van confetti in wijnglasvorm met een Princess sjerp om binnentreden in de ruimte van het meidenfeest. Je hebt alles in gereedheid gebracht om het themafeest volledig in te kleuren. De tafel is gedekt met een roze tafelkleed met kroontje en Princess opdruk, evenals de borden, bekers en servetten op tafel. Natuurlijk staat er wat lekkers op tafel, bijvoorbeeld snoepgum met nagelsticker, Star Wars lolly's of snoeprollers om aan te likken. Er is tevens voldoende keuze op Tuf-tuf.nl voor een spannend pinata spel. Van een pinata glamour lippenstift of pinata handtas tot een pinata hak met bloem en blond pinata meisje met prinsessentiara. Zoek je nog een leuk cadeautje om bij het einde van het meidenfeest mee te geven aan de kinderen? Een roze notitieboekje Princess, armband of sleutelhanger in diamantvorm zijn hiervoor perfect geschikt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl