Klantenservice

Littlest Pet shop

Feestartikelen Littlest Pet Shop voor een Littlest Pet Shop kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van het thema Littlest Pet shop voor een gezellig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met turquoise en roze  maak je er een geweldig Littlest Pet shop feest van.

Hier vind je Littlest Pet shop producten:

Littlest pet shop verjaardag

De schattige beestjes van littlest pet shop, wie z’n kind verzameld ze niet. Wat nog leuker is dan verzamelen, is een littlest pet shop verjaardagsfeestje! Drie keer raden wat er op het verlanglijstje staat…

Littlest pet shop zijn speelgoed diertjes die horen bij de gelijknamige tekenfilm. In Nederland heette het eerst “Mijn Kleine Dierenvriendjes”. De serie begon draait al sinds vroeg in de jaren negentig!  Sinds die tijd zijn de beestjes wel veranderd, zo hadden zij vroeger bijvoorbeeld magneetjes zodat je ze aan elkaar kon ‘linken’, nu zijn die er niet meer. Naast op de tv zijn er ook veel spelletjes van gemaakt, bijvoorbeeld voor op de nintendo.

Littles pet shop diertjes

Het eerste wat de gasten zien als zij binnen komen is natuurlijk hoe de ruimte versierd is. Gelukkig is er bij Tuf-Tuf geen gebrek aan feestelijke spulletjes. Naast de Littlest Pet Shop collectie zijn er ook veel feestartikelen in bijpassende kleuren. Misschien beschikt jouw kind al uit een uitgebreide collectie, gebruik deze dan ook! (Als dat mag natuurlijk J)

Activiteiten

Petters opgelet! Het feestje van jouw kind kan heel makkelijk omgetoverd worden tot een littlest pet shop party. Denk aan de spelletjes die je normaal doet, maar geef er een creatieve draai aan. Een oude gouden: ezeltje prik. Vervang de ezel door een afbeelding van een diertje naar keuze en laat daar de kinderen een staart op prikken. Knutselen is ook een leuke optie, op het internet zijn veel verschillende kleurplaten te vinden van LPS. Deze kun je gewoon uitprinten en zo zijn de kids weer even zoet.

We wensen je een fijn feestje! 

 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl