Klantenservice

Jurassic World

Feestartikelen Jurassic World voor een Jurassic World kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Jurassic World voor een echt dinosaurus kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauw en groen maak je er een geweldig Jurassic World feest van.

Hier vind je Jurassic World producten:

Van uitnodigingen tot traktaties Jurassic World

In de jaren '90 keken het bioscooppubliek vol verbazing naar het spektakel van Jurassic Park. De spectaculaire film bleek een kassucces. Twintig jaar later konden we genieten van deel drie in de legendarische filmreeks, Jurassic World. Deze film heeft een hele nieuwe generatie kennis laten maken met de prehistorische wereld van de dinosaurussen. Met een feestartikel of versiering van Jurassic World haal je de afschrikwekkende beesten nu zelf in huis. Met de ballonnen, borden en tafelkleden van Jurassic World kun je een bijzonder themafeest organiseren.

Dinosaurus feest met Jurassic World thema

Misschien heeft het bekijken van Jurassic World voor de nodige inspiratie gezorgd. Een kinderfeestje met het dit thema is erg origineel. Niet vaak vind je in een huis immers een versiering van Jurassic World. Ook de groene ballonnen met het logo van de film zijn een erg stoer feestartikel van Jurassic World. Bovendien kun de verjaardagsgasten bovendien de stuipen op het lijf jagen met een grote filmposter van een boze dinosaurus op de deur. Een goed teken dat het kinderfeest met het thema Jurassic World is begonnen. Sluit het kinderfeest in Jurassic World stijl tenslotte af met traktaties van Jurassic World. In het zakje zou je bijvoorbeeld een Dino Jawbreaker Ei kunnen stoppen, die hopelijk gevaarlijk lekker smaakt.

Jurassic World feest voor volwassenen?

Een feest met het thema Jurassic World hoeft niet alleen geschikt te zijn voor kinderen. Voor volwassenen die de eerste film in de bioscoop zagen is het inmiddels puur jeugdsentiment. Misschien is het leuk om een filmavond met vrienden te houden, waarbij je een marathon houdt van de Jurassic Park films. Een feestartikel van Jurassic World past daar uitstekend bij. Zo zou je voor het film kijken eerst samen kunnen eten aan een tafelkleed van Jurassic World met groene vorken, lepels en bordjes. Om in de sfeer te blijven zou je groene vlaggetjes in de hapjes kunnen prikken. Hiermee maak je van de standaard kaas en worst opeens unieke traktaties van Jurassic World.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl