Klantenservice

Jill DIY feestje

Jill DIY Feestartikelen voor een Jill DIY kinderfeestje

Met deze creatieve Jill “Do It Yourself” feestartikelen maak je er een geweldig kinderfeestje van, geheel in Jilll stijl.

Samen met Haza is er een feestlijn gemaakt met Jill en daar uit is de Jill ''Do it yourself' feestartikelen onstaan. Deze feestartikelen zien er al mooi uit maar kunnen nog mooier gemaakt worden met de glitter en diamantjes die er bij worden geleverd. Het feest start al bij de voorbereiding: de jarige maakt de uitnodigingskaartjes helemaal af met bijgeleverde Jill stickers en diamantjes, op de ballonnen komen de namen van de genodigden en de DIY Tassel slinger wordt in elkaar gezet en versierd. Tijdens het Jill feestje wordt er natuurlijk uitgebreid verder geknutseld: de placemats met Jills unieke tekeningen kunnen ingekleurd worden en uiteraard krijgt iedereen een echte fashion kroon om zelf te versieren. En wat dacht u van het kaarsje, de rietjes, bekers en shiny vlaggenlijn?

Hier vind je Jill DIY feestje producten:

De populiare Jill heeft nu Jill's DIY versieringen voor een Jill's kinderfeest

Jill Schirnhofer is bekend van haar programma ‘Jill’, waarbij tekenen, knutselen, mode en kokkerellen centraal staan. Jill tekent zelf al van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Zij daagt kinderen uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. In haar studio laat zij je zien hoe je de leukste versiering en knutselwerken kan maken. Het is dan ook geweldig dat ze haar creativiteit heeft omgezet naar feest versieringen voor een echt Jill's kinderfeestje. Nu kan je creatieve dochter of zoon samen met Jill de versieringen maken voor het feest.

Jill is ook ongekend populair op social media met ruim 100.000 volgers op Instagram en 10.000 Facebook fans. Het YouTube-kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 38 miljoen views en 66.000 abonnees.
Jill DIY party items, de leukste feestlijn voor het coolste feestje!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl