Klantenservice

Jill DIY feestje

Jill DIY Feestartikelen voor een Jill DIY kinderfeestje

Met deze creatieve Jill “Do It Yourself” feestartikelen maak je er een geweldig kinderfeestje van, geheel in Jilll stijl.

Samen met Haza is er een feestlijn gemaakt met Jill en daar uit is de Jill ''Do it yourself' feestartikelen onstaan. Deze feestartikelen zien er al mooi uit maar kunnen nog mooier gemaakt worden met de glitter en diamantjes die er bij worden geleverd. Het feest start al bij de voorbereiding: de jarige maakt de uitnodigingskaartjes helemaal af met bijgeleverde Jill stickers en diamantjes, op de ballonnen komen de namen van de genodigden en de DIY Tassel slinger wordt in elkaar gezet en versierd. Tijdens het Jill feestje wordt er natuurlijk uitgebreid verder geknutseld: de placemats met Jills unieke tekeningen kunnen ingekleurd worden en uiteraard krijgt iedereen een echte fashion kroon om zelf te versieren. En wat dacht u van het kaarsje, de rietjes, bekers en shiny vlaggenlijn?

Hier vind je Jill DIY feestje producten:

De populiare Jill heeft nu Jill's DIY versieringen voor een Jill's kinderfeest

Jill Schirnhofer is bekend van haar programma ‘Jill’, waarbij tekenen, knutselen, mode en kokkerellen centraal staan. Jill tekent zelf al van jongs af aan en heeft een heel eigen stijl. Zij daagt kinderen uit om creatief te zijn en hun fantasie te gebruiken. In haar studio laat zij je zien hoe je de leukste versiering en knutselwerken kan maken. Het is dan ook geweldig dat ze haar creativiteit heeft omgezet naar feest versieringen voor een echt Jill's kinderfeestje. Nu kan je creatieve dochter of zoon samen met Jill de versieringen maken voor het feest.

Jill is ook ongekend populair op social media met ruim 100.000 volgers op Instagram en 10.000 Facebook fans. Het YouTube-kanaal van ‘Jill’ heeft meer dan 38 miljoen views en 66.000 abonnees.
Jill DIY party items, de leukste feestlijn voor het coolste feestje!

Geef een Jill DIY-feestje voor de echte creatieveling

Houdt jouw dochter van creatief bezigzijn? Dan is een Jill DIY-feestje ontzettend leuk en hip. Met de feestartikelen van dit populaire merk kan de jarige job zelf bepalen hoe de versiering en attributen eruit gaan zien. Alle feestartikelen worden geleverd met diamantjes, glitters en stickers, zodat ze extra mooi gemaakt kunnen worden. Al voor het feestje begint kan je dochter plezier beleven door de bekers, ballonnen en uitnodigingen nog mooier te maken. Samen met vriendinnetjes of familieleden kan de aanstaande jarige heerlijk knutselen met Jill DIY-feestproducten.

Alle feestbenodigdheden in dezelfde Jill DIY-stijl voor een compleet feestdecor

Als jouw dochtertje helemaal gek is op de kleur roze, glitters en andere versiersels, is de feestdecoratie van Jill DIY echt een aanrader. De verschillende artikelen passen perfect bij elkaar vanwege hetzelfde kleurenschema. Naast roze hebben de feestartikelen ook de vrolijke kleuren als oranje, geel en blauw. Door de kleurencombinatie ziet ieder artikel er erg feestelijk uit. Met de bijgeleverde versiersels kan jouw dochter de feestattributen een persoonlijke touch geven. Tijdens het Jill DIY-feestje kan iedere feestganger haar eigen kroontje helemaal zelf versieren. Zo maak je de feestelijke dag helemaal af.

Kies Jill DIY-feestartikelen voor een creatieve verjaardag

Tuf-Tuf heeft feestartikelen voor iedere smaak en gelegenheid. Voor de creatieveling zijn de producten van Jill DIY perfect. Door de placemats, feestslingers en andere artikelen zelf te versieren, kunnen jouw dochter en haar vriendinnen de creativiteit de vrije loop laten. De voorpret maakt een Jill DIY-feestje extra leuk. Maak voor ieder vriendinnetje de uitnodiging extra persoonlijk en schrijf voor het feestje de namen op de bekers en placemats. De meiden zullen deze dag niet snel weer vergeten.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl