Klantenservice

Jake and the Neverland Pirates

Feestartikelen Jake and the Neverland Pirates voor een Jake and the Neverland Pirates

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Jake and the Neverland Pirates voor een piraten kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodwit en blauw maak je er een geweldig Jake and the Neverlands Pirates feest van.

Hier vind je Jake and the Neverland Pirates producten:

Spannend kinderfeest met Jake and the Neverland Pirates

Neem je kind en zijn vriendjes mee op een groot avontuur door een spannend kinderfeest met Jake and the Neverland Pirates thema te organiseren. Alle peuters en kleuters zijn dol op deze Disney serie die gaat over drie piraatjes en hun papegaai. Zij vormen samen een piratenclub in Nooitgedachtland en brengen hun dagen door met het strijden tegen kapitein Haak. Schep het juiste decor van je themaparty met feestartikelen van Jake and the Neverland Pirates en versieringen van Jake and the Neverland Pirates. Haal piraten snoep en traktaties van Jake and the Neverland Pirates in huis en stort je met de kinderen in het avontuur

Tover je huiskamer om met de versieringen van Jake and the Neverland Pirates

Verander de huiskamer in Nooitgedachtland met versieringen van Jake and the Neverland Pirates waar Jake en zijn vrienden Cubby en Izzy en de papegaai Skully wonen in Nooitgedachtland. Als piratenclub zijn ze bezig om spullen terug te halen die kapitein Haak en zijn knecht Vetje hebben gestolen. Als dat lukt, verdienen ze enkele gouden munten die ze aan hun piratenschat toevoegen. In een dergelijk avontuur willen de kinderen ook wel terechtkomen. Maak simpele opdrachten en beloon ze met gouden munten. Wanneer ze 5 munten hebben verdiend of hebben gevonden krijgen ze wat lekkers of een prijsje.

Avontuurlijke uitnodigingen en ballonnen van Jake and the Neverland Pirates

Maak ze van te voren enthousiast met een Jake uitnodiging in vlagvorm. Je vindt vlaglijnen en hangdecoraties met afbeeldingen van piraat Jake naast pomponnen, linten, deurgordijnen, draaislingers, honeycomb ballen, waaiers en led ballonnen. Een passend slot aan het themafeest met traktaties Jake and the Neverland Pirates Iedereen op het feest wil graag een jonge piraat als Jake zijn. Tuf-Tuf zorgt als meedenkende en voordelige webshop voor een originele invulling met een spel Jake and the Neverland Pirates, waarbij de kinderen op zoek gaan naar schatkistboxen. Er is een medaille te verdienen. Ook leuk is een feestartikel Jake and the Neverland Pirates als een pinata die eruit ziet als Jake. De kinderen mogen om beurten aan een touwtje trekken om het piraten snoep, de confetti of speelgoedjes er uit te laten vliegen. Spelen maakt hongerig. Kleed de eettafel feestelijk aan met een tafelkleed, borden, bekers en servetten met Jake piratenafbeelding. Laat de taart, de patat of de pannenkoeken maar komen. Een avontuurlijk verjaardagsfeest verdient een passend slot. Bedank de kinderen voor hun aanwezigheid met een feestzakje Jake and the Neverland Pirates, dat je in een mooie Jake feestbox kunt verpakken. Zo wacht ze thuis nog een verrassing.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl