Klantenservice

Horror

Feestartikelen Horror voor een Horror kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Horror voor een griezelig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren zwart en wit  maak je er een indrukwekkend griezelfeest feest van.

Hier vind je Horror producten:

Denk niet dat een horrorparty alleen geschikt is voor Halloween.

Als je kind een fan is van griezelfilms en allerlei dingen die hem of haar kippenvel bezorgen, kun je niets leukers organiseren dan een kinderfeest met horror thema. Tuf-Tuf denkt met je mee met versiering in horror stijl, waar enge dieren als zwarte katten, vleermuizen en spinnen op figureren. Combineer dat met een feestartikel in horror sfeer met afbeeldingen van schedels, botten, doodskisten, zombies en vampiers. Je kunt in onze voordelige en klantvriendelijke webshop een compleet horrorfeest samenstellen. Van uitnodigingskaarten tot een traktatie in horror thema als bedankje voor het komen. Je ontdekt zelfs hoe het beste een griezelfeest te organiseren, inclusief een indeling en checklijst.

Zorg voor de juiste griezelsfeer met versiering horror van Tuf-Tuf

Op een kinderfeest met horror thema is de juiste sfeer natuurlijk heel belangrijk. Met de hulp van Tuf-Tuf kun je pas echt goed griezelen. Kijk maar naar het brede assortiment versiering in horror stijl. Op de slingers, vlaglijnen, lampionnen en wand- en vloerdecoraties zie je allemaal spookachtige en enge dingen. Van doodshoofden en skeletten tot spinnen en vleermuizen. Je kunt de horrorzone thuis afbakenen met speciaal markeetlint en de kinderen laten binnenkomen door de deur, die gedecoreerd is met een skelet en waarachter zich een witte loper met bloed bevindt. Plaats in de verdonkerde kamer een verlichte schedel met roos in de mond of hangende zombie. Hebben ze gelijk de schrik in de benen!

Met de feestartikelen in horror sfeer houd je de spanning er in

en feestartikel horror is er bij Tuf-tuf.nl in allerlei soorten en maten. Zorg voor een griezelige tafel met een tafelkleed vol nepbloedspetters en borden, bekers en servetten met schedels en botten afbeeldingen. Een horrorparty leent zich bij uitstek om je te vermommen en als je favoriete geest of vampier door het huis te dolen. Je vindt onder meer maskers van duivels, lichtgevende vampiertanden, gehoornde monsters en nepwondjes om op te plakken. Een pinata doodshoofd doet het altijd goed tijdens een Halloween- of griezelfeest. Wie laat de inhoud van speelgoedjes, confetti of snoep horror vrij? Houd de spanning er tot na afloop van het feest in door de kinderen een feestzakje in horror design mee te geven, dat gevuld is met leuke feestartikelen als spinnetjes, schrijfgerei, oorbellen met doodskopje of snoep horror. Met een dergelijke traktatie in horror stijl maak je vrienden!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl