Klantenservice

Heksen

Feestartikelen Heksen voor een Heksen kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Heks voor een spannend kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren  met paars en zwart maak je er een indrukwekkend Heksen feest van.

Hier vind je Heksen producten:

Vier een spannend heksen feest met versiering in heksen stijl

Kinderen houden van spanning en van griezelen. Elk kind wil ook wel kunnen toveren. Maak de droom van je zoon of dochter waar met een kinderfeest met heks als thema. Je kunt gaan voor een Halloween party, maar ook op andere momenten van het jaar is een heksenfeest een schot in de roos. Laat je betoveren door het brede assortiment van Tuf-Tuf, de inspirerende en voordelige webshop voor feestartikelen, pinata's en traktaties. Met elk feestartikel heks en versiering heks maak je de themaparty een stukje enger. De kinderen kunnen eten en drinken uit heksenborden en bekers, zich vermommen als heks, zich uitleven op een pinata heks en zich aan het einde van het feest laten verrassen door een leuke traktatie heks.

Creëer een griezelige omgeving met passende ballonnen en slingers met een heks, in heksen thema

Een kinderfeest met heks thema is er voor echte durfals. Schep een griezelige omgeving met de juiste versiering heks. Tuf-Tuf denkt met je mee, wat zich toont in allerlei leuke feestartikelen om de kamer mee te decoreren. Begin met de vlaggenlijnen, letterslingers, hangslingers met 3D spinnen en ballonnen met heks afbeelding op te hangen. En wissel dat af met lampionnen, waaiers en ballen. Zet een opblaasbare zwarte kat in de tot toverzaal getransformeerde kamer, want dat voorspelt niet veel goeds

Een decoratie in heksen stijl voor elk moment van je themafeest

Tijdens een heksenfeestje moet er natuurlijk griezeltaart worden gegeten en toverdrankjes worden gedronken. Gebruik daarvoor de heksen borden, bekers en servetten, die je mooi op een tafelkleed in hetzelfde heksenmotief kunt neerzetten. Een spinnenkleed doet het ook zeker goed. Laat de kinderen zelf iets brouwen en hun heksenexamen halen. Tuf-Tuf zorgt voor passende kleedattributen. Een heksenhoed mag natuurlijk niet ontbreken, net als een masker, een bezem en een kromme heksenneus. Verhoog de stemming met een pinata heks, die de geblinddoekte kinderen om beurten met een knuppel mogen stuk slaan. Wie de inhoud met speelgoedjes, confetti of snoep heks als eerste uit de pinata heks tevoorschijn tovert, wint het spel. Vergeet niet je kleine gasten naar huis te sturen met een zoete traktatie in heks stijl. Je vindt op Tuf-tuf.nl aantrekkelijke feestzakjes en feestboxjes om iets lekkers als snoep heks in te stoppen. Dan hebben ze thuis nog iets wat aan jouw feestje herinnert!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl