Klantenservice

Hartjes | Liefde

Feestartikelen Hartjes | Liefde voor een Hartjes | liefde feestje 

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Liefde of Hartjes voor een liefdevol feest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met rood en wit maak je er een vrolijk Liefde | Hartjes feest van.

Hier vind je Hartjes | Liefde producten:

Maak een klein moment groots met versiering in hartvorm

Er zijn vele manieren om aan iemand te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. Zoek je een originele en leuke invulling van je liefdeswens? Zet je geliefde in het zonnetje met de mooie feestartikelen hartjes en liefde versieringen hartjes uit de collectie van Tuf Tuf. Er zijn vele romantische gelegenheden om een hartje als liefdesgeschenk aan je partner of geheime liefde te geven. Tijdens Valentijnsdag, tijdens een verjaardag, tijdens een intiem etentje of gewoon zomaar. Omdat je van hem of haar houdt! Kijk snel verder op Tuf-tuf.nl.

Verras je liefde met slingers hartjes en vele andere romantische versieringen

Rood is de kleur van de liefde. Elk feestartikel hartjes in het rijke aanbod van Tuf Tuf draagt rood in zich. Of het nu gaat om liefde slingers hartjes of een liefde ballon hartjes. Wil je je speciale liefde verjaardag hartjes geven? Er is keuze te over. Versier de kamer met een hartslinger met een klein hart als onderhanger of ga voor een wimpelslinger 'Sweet love'. In het liefde versiering hartjes aanbod kom je aantrekkelijke hangdecoratie hartjes tegen, naast vlaglijnen met hartjes, pompons en confetti in hartjesvorm. In combinatie met rode lampionnen en honeycomb waaiers en ballen kan de dag van je geliefde niet meer stuk. Zeker als je aan je liefde een ballon hartjes met zelf geschreven tekst geeft.

Toon je onvoorwaardelijke liefde met een feestartikel hartjes van Tuf Tuf

Met een feestartikel hartjes van Tuf Tuf toon je je onvoorwaardelijke liefde. Geef je liefde verjaardag hartjes in de vorm van een witte loper met hartjes en laat hem of haar daarover wandelend binnenkomen, met op de achtergrond een banier vol rode ballonnen. Dek een romantisch opgemaakte tafel met hartvormige borden en servetten, en rood bestek. Zit je vol energie? Speel dan met je geliefde het pinata hart pull spel. Jullie mogen om beurten een klap op de met snoepgoed, klein speelgoed of confetti gevulde pinata geven. Wie deze als eerste stuk slaat, heeft gewonnen. Tijd om het glas te heffen op de liefde! Tuf Tuf helpt je ook aan roodgekleurde champagneglazen in hartvorm.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl