Klantenservice

Griezelfeest

Feestartikelen Griezelfeest voor een Griezel kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en piñata’s van het thema “Griezelfeest” voor een 'griezelig leuk' kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Combineer  met  zwart en wit maak er een onvergetelijk Griezelfeest van. 

Hier vind je Griezelfeest producten:

Combineer met de vele griezel thema's van zombie tot doodshoofd

Naast halloween is het griezelen op een kinderfeest een onvergetelijke ervaring. We hebben een aantal leuke ideeen op een rij gezet voor je griezelfeest. Klik hier voor ideeen en tips voor het griezelfeest. Voor de aankleding kan je keizen uit verschillende stijlen van black animals, zombies, aller zielen, doodshoofden en halloween versieringen.

Van griezelig leuke slingers tot ballonnen voor een geslaagd griezelfeestje

Een griezelfeest is in trek bij jong en oud. Een Griezel themafeest is daarom een schot in de roos, reken maar dat een verjaardag met Griezel thema als kinderfeest veel indruk maakt op de jeugdige gasten. Schep een spannende omgeving met slingers spook en een zwarte ballonnen.  Trek een passende vermomming aan, zoals een verband met bloed, en het feest kan beginnen.

Versiering die voor een passende, duistere sfeer zorgt tijdens het Griezelfeest

Hangdecoratie met doodhoofdjes, zwarte draaislingers, pompons en honeycomb ballen zorgen voor een duistere sfeer tijdens de party. Hang in de deuropening een deurgordijn van zwart folie en laat confetti in de vorm van metallic zwarte sterren neerdwarrelen. Iedereen is in zijn element. Laat je gasten eten van speciale borden Horror met zwart bestek en laat ze drinken uit bekers Horror. De tafel is gedekt met een plastic zwart tafelkleed en op tafel liggen Black Animals servetten. Het kinderfeest in Griezel stijl kun je verlevendigen met het spel create kit kijkdoos Creepy. Een bijzonder feestartikel is het snoepzakje met snoepjes die in de mond verkleuren. Dit is ook leuk om na afloop van het kinderfeestje als afscheid aan de kinderen mee te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl