Klantenservice

Draken

Feestartikelen Draken voor een Draken kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Draak voor een sprookjesachtig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met groen maak je er een spannend Draken feest van.

Hier vind je Draken producten:

Versieringen met een draak op de afbeelding

Als je kleine, dappere ridder er van houdt om draken te trainen of te doden, is het een goed idee om zijn of haar verjaardag te vieren met een kinderfeest met draak thema. Tuf-Tuf heeft een breed en aantrekkelijk assortiment aan feestartikelen en versiering in draak stijl voor een geslaagde themaparty. Maak er een compleet feest van. Van de uitnodigingskaarten met draakafbeelding als startpunt tot een pinata draak spel tijdens het feest en een traktatie in draak stijl na afloop van deze speciale dag. 

Vier het kinderfeest draak in stijl met de feestartikelen van Tuf-Tuf 

Laat de kleine gasten op het kinderfeest met draak thema het opnemen tegen de vijand. Tuf-Tuf heeft drakenmaskers, zodat ze zich helemaal in hun rol kunnen inleven, maar ook dinosauruspakken om aan te trekken. Een leuk feestartikel draak is een vliegende groene of zwarte pinata draak, die de kinderen geblinddoekt om beurten mogen proberen stuk te slaan. De vulling met confetti, speelgoedjes of snoep draak is ook in onze voordelige en klantvriendelijke online shop verkrijgbaar. Geef het kinderfeest met draak thema een passend slot met het uitdelen van feestzakjes aan de aanwezige kinderen, gevuld met een traktatie draak. Dat kan snoep met draak motief of een ander feestartikel in draak stijl zijn, zoals een dia camera model draak of drakenspeeltje.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl