Klantenservice

Dory & Nemo

Feestartikelen en spelletjes voor een Dory & Nemo kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en piñata’s van het thema Finding Dory en Nemo voor een 'avontuurlijk' kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren blauwgeel en oranje. Combineer en maak er een onvergetelijk Finding Dory of Nemo feest van. 

Hier vind je Dory & Nemo producten:

Ga mee op avontuur met Finding Dory op je feest

In de film Finding Dory gaat de vergeetachtige blauwe vis Dory op zoek naar haar ouders. Samen met Nemo en Marlin gaat Dory op zoektocht. Is je zoon of dochter een fan Finding Dory? Verzorg dan een kinderfeest Finding Dory en nodig daarvoor al zijn vriendjes en vriendinnetjes uit. Tuf-Tuf helpt je niet alleen aan mooie uitnodigingskaarten met Dory en Nemo opdruk, maar aan elk Finding Dory feestartikel en versiering dat je nodig hebt om dit originele Finding Dory themafeestje tot een succes te maken. Van eetgerei en feestboxjes tot piñata’s en een traktatie in Finding Dory stijl.

Maak een levensechte onderwater wereld met hangdecoratie en honeycombs

Tover je huis om in de Grote Oceaan, waar Dory en Nemo leven. Dat lukt eenvoudig met de versiering van Finding Dory en Oceaan thema van Tuf-tuf.nl. Afhankelijk van de smaak van je kind, kun je op het kinderfeest Finding Dory voor een passend decor zorgen vol met vissen en ballonnen in de vorm van waterplanten. Je kunt je slingers, ballonnen, vlaglijnen, hangdecoraties en banners ophangen van Finding Dory of het Oceaan thema. Met deurposters en scène setters aan de muur maak je helemaal een levensechte omgeving.

Zwem mee in de versiering met de Dory en Nemo 

Met de feestartikelen van Finding Dory zwemmen de kids vrolijk mee met Dory en Nemo. Je wilt deze hongerige avonturiers natuurlijk op hun wenken bedienen met lekker eten en drinken. Hiervoor heb je een brede keuze uit het assortiment borden, bekers, servetten, kaarsjes en rietjes. Het serviesgoed stal je uit op een tafelkleed in dezelfde Finding Dory stijl. Na het taart eten moet je de jonge Dory fans vermaken, zodat ze niet wegzwemmen en verdwalen. Met de Finding Dory piñata lukt dat zeker. Vul de piñata met speelgoedjes, confetti of snoep met Oceaan thema en laat de kinderen deze met een geblinddoekt voor proberen kapot te slaan. Als je de kinderen met een glimlach wilt laten vertrekken, bedank je ze voor hun komst naar je kinderfeest met een traktatie in Finding Dory stijl. Tuf-Tuf heeft leuke Finding Dory feestzakjes en feestboxjes die je kunt vullen met een schrijfset, stickervel, bellenblaas, snoep Finding Dory of ander Oceaan feestartikel.

Spelletjes voor oceaan feest of Finding Dory kinderfeestje

Visnaamplaatje

Knip uit een dik stuk gekleurd karton een visvormpje, in elk geval genoeg zodat je voor ieder kind er 1 hebt. Maak een paperclip vast aan het bekje. Doe alle visjes in een oude vissenkom of een plastic bak. Zodra alle kinderen er zijn geef je hem of haar een hengel (stok met een touwtje met daaraan een magneetje als haak) Ieder kind moet proberen een visje te vangen, zodra er een visje is gevangen zet je de naam van het kind en/of zijn favoriete karakter van de finding Dory film erop.

Waterpistoolwedstrijd

Een leuk buitenspelletje!! Zet diverse lege plastic flessen neer op een afstand van ongeveer 3 meter waar de kids staan. Geef ieder kind een waterpistool en kijk wie het meeste flessen kan omspuiten!!

Onderwaterzwemmertje

Zet alle kinderen in een cirkel met de gezichten naar binnen toegericht. Begin bij de jarige job en geef hem de naam: Schildpad, het volgende kind geef je de naam Haai en het derde kind Walvis, daarna begin je weer met Schildpad. Net zolang totdat alle kids één van de drie namen heeft. Je hebt dus een paar haaien, schildpadden en walvissen. Zodra je een van de namen roept, gaan deze kinderen ¨zwemmen¨ rond de cirkel. Ze moeten luisteren naar je instructies. Als je zegt dat het harder gaat waaien moeten ze ook harder rennen. Zodra je STORM roept moeten ze terug naar hun eigen plekje, de laatste heeft verloren en moet zitten op zijn plek. Je kunt ook twee groepjes laten zwemmen….meer lol!! Wie het laatste zwemt heeft gewonnen.

Golven maken

Voor ieder kind heb je een klein leeg doorzichtig flesje (spa blauw), zonnebloemolie, glitter, plastic confetti nodig. Vul ieder flesje voor de helft met water (je kunt het water kleuren met kleurstof als je dat leuk vind) vul daarna het flesje tot het vol is met olie. De olie blijft op het water drijven! Daarna kun je de vloeistof decoreren met de glitter en confetti. Als je klaar bent lijm je de dopjes op de flesjes (lijmpistool) De kinderen vinden het geweldig om met hun eigen golvenmaker te spelen.

Finding Dory tikkertje

Maak een vierkant speelveld, liefst met herkenbare grenzen zoals met schilderstape. De jarige Job mag als eerste in het midden beginnen. De rest van de kids staan aan een kant van het speelveld. De jarige roept zoiets als: `Ik ben Dory de vis en je blijft uit mijn zeetuin vervelende haaien. Probeer mijn tuin maar over te steken!¨ Alle kinderen proberen naar de overkant te rennen en Dory probeert ze te tikken. Zodra een kind is getikt moet het op die plaats stil blijven staan en is het verandert in Zeewier. Zeewier mag niet lopen maar wel proberen om de andere kinderen te tikken als ze langs komen rennen. Als iedereen aan de andere kant is gekomen begin je weer van voren af aan, dus Dory roept weer zijn versje en de kids proberen weer naar de overkant te rennen. Pas op voor het zeewier!! Zodra er nog maar 1 kind over is mag deze Dory spelen. Net zolang doorgaan totdat ze een lekker limonade hebben verdient.

Zeeschelpen Schatgraven

Iedereen houdt van schatgraven! Gebruik de zandbak of een plastic zwembadje gevuld met speelzand. Begraaf een zooitje schelpen en laat de kids ze opgraven. Ze mogen ze natuurlijk mee naar huis nemen. Je kunt ze ook gebruiken om schelpenkettingen te rijgen met de kids.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl