Klantenservice

Donald & Katrien

Feestartikelen Donald & Katrien voor een Donald & Katrien kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van Donald en Katrien Duck voor een geweldig Duckfamilie kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauwrood en geel maak je er een geweldig Duck familie feest van. 

Hier vind je Donald & Katrien producten:

Mooie feestartikelen Donald & Katrien voor jongens en meisjes

Donald Duck en Katrien behoren tot de meest bekende stripfiguren allertijden. Al tientallen jaren zijn vele kinderen weg van deze Duckfamilie. Ook vandaag de dag zijn de tekenfiguren nog zeer populair. Een selectie van feestartikelen van Donald en Katrien is daarom ook bij Tuf Tuf onmisbaar. Voor zowel jongens als meisjes is dit feestthema bijzonder geschikt. Met Donald en Katrien feestartikelen en versiering wordt het feestje sowieso een succes.

Maak je feestje compleet met feestversiering in Donald en Katrien kleuren

Wat kun je allemaal vinden op Tuf-tuf.nl voor een Donald en Katrien feestthema? Dankzij onze indeling in categorieën zie je alle benodigdheden samen in één overzicht. Onze Donald en Katrien feestartikelen allemaal bijpassende kleuren. Kies voor ballonnen, slingers, en feestservies in de kleuren blauw, oranje, geel en zwart. De kids zullen de bordjes, bekers en servetten met herkenbare tekeningen van Donald Duck en Katrien helemaal geweldig vinden. Met onze feestversiering en -artikelen begeven de kinderen zich voor even in de wereld van de Duckfamilie.

Met Donald en Katrien feestartikelen een geweldige dag beleven

Ieder kind heeft wel een favoriete film of tv-serie. Een themafeestje van het favoriete tv-personage van je zoon of dochter wordt daarom zeker een succes. Verras de jarige met een Donald en Katrien partijtje inclusief bijpassende feestartikelen en versiering. Maak het feestje extra leuk met Donald Duck en Mickey Mouse maskers. Bedenk een spelletje met de maskers waarmee de kids zich helemaal kunnen inleven en de dag kan niet meer stuk.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl