Klantenservice

Disco

Feestartikelen Disco voor een Disco feestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Disco voor een swingend kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met zilver maak je er een spetterend Disco feest van.

Hier vind je Disco producten:

Een disco feest als thema feest om het moment te maken

Een discofeest is leuk voor jong en oud. Organiseer een themaparty disco voor je zoon of dochter met lekkere dansmuziek of vier je eigen verjaardag met disco hits uit de 70-er en 80-er jaren als Born To Be Alive, Disco Inferno, Heaven Must Be Missing An Angel, Staying Alive en I Will Survive. Voor een feestartikel disco en bijpassende versiering disco ben je bij Tuf-Tuf aan het juiste adres. Je kunt je hart ophalen aan mooie slingers disco en een ballon disco, naast originele producten als een opblaasbare saxofoon, een disco pakje en een pinata gitaar.

Originele versiering disco vind je gegarandeerd bij Tuf-Tuf

Bij een discofeest hoort veel pracht en praal. Tuf-Tuf.nl bedient je op maat met een groot en aantrekkelijk aanbod aan feestartikelen en versiering. Je slaagt voor een led ballon disco, een vlaglijn disco, slingers disco en hangdecoratie disco. Maar er is nog veel meer aan versiering disco verkrijgbaar. Wat te denken van een deurgordijn in opvallend paars of blauw of decoratieve discowaaiers en swirls? Maak de feestruimte helemaal af met wanddecoratie in de vorm van discoplaten, een meerkleurige discolamp, kaarsen die gloedvol branden en led foam sticks.

Met de feestartikelen disco zorg je voor een knalparty

Om helemaal in de discosfeer te komen, dienen alle gasten op de verjaardag disco zich natuurlijk in een disco outfit te hullen. Tuf-Tuf heeft onder meer een mooi discopakje en een echo microfoon of opblaasbare microfoon in het rijke assortiment. Want dat er gedanst en gezongen gaat worden, is wel zeker! Zet er een discobril bij op en je look is compleet. De hapjes en drankjes kun je serveren met speciaal discodesign. Er zijn tafelkleden, bekers, servetten en bestekken te vinden, met als thema ?disco fever?. Wil je ook een spel spelen tijdens je discoparty? Je vindt in onze webshop een pinata gitaar, die voor de nodige hilariteit zal zorgen. Wie slaat deze gitaar als eerste stuk, zodat de vulling van snoep, speelgoed of confetti eruit vliegt? Of kies voor de pinata discobal de luxe, die zowel kapot kan worden geslagen als worden getrokken. Dikke pret verzekerd!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl