Klantenservice

Constructie

Feestartikelen Constructie voor een Constructie kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Constructie voor een stoer kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met geel  en oranje maak je er een onvergetelijk Constructie feest van.

Hier vind je Constructie producten:

Kinder feest met thema bouwen of constructie

>Mannen van jong tot oud willen bouwen en dingen maken. Heb jij een piepjonge werkman in huis die graag speelt met constructie- en werkvoertuigen? Laat de droom van je kleine bouwer uitkomen met een kinderfeest met constructie thema. Zo'n bijzondere verjaardag met zijn vrienden zal hij nog nooit gehad hebben! Met Tuf-Tuf wordt de aankleding en invulling eenvoudig. Elk feestartikel constructie en versiering constructie zorgt voor een mooier geheel. Overtuig je zelf in onze overzichtelijke en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen.

Versiering voor kleine werkmannen: van een slinger tot een ballon constructie

Begin het kinderfeest constructie met het versturen van uitnodigingskaarten in stijl, waarop je laat weten hoe laat en wanneer je vriendjes op de bouwklus dienen te zijn. Daarna wordt het tijd om de kamer om te toveren tot bouwplaats. Met de versiering constructie van Tuf-Tuf als slingers, vlaggenlijnen en een kleurrijke ballon met constructie motief laat je de gasten weten dat ze op de juiste plek zijn. Zeker als je daarbij ook nog constructie tape gebruikt als afzetlint.

Een traktatie constructie na het bouwen en als de kinderen naar huis gaan

Op het kinderfeest constructie is het hard werken voor de bouwers in opleiding. De mouwen worden opgestroopt, de bouwhelm wordt opgezet en het graven met een bulldozer en kiepwagen begint. Tut Tuf heeft allerlei miniatuur constructiewagens om mee te spelen. Al dat bouwen en construeren maakt ontzettend hongerig. De jonge werkmannen worden als vanzelf naar de feesttafel getrokken, die gedekt is met een tafelkleed, borden, bekers, rietjes en servetten waar geelgekleurde hijskranen en kiepwagens op staan afgebeeld. Laat de patat, pannenkoeken of pizzas maar binnenkomen, terwijl ze op hun roltong met constructiedesign blazen! Sluit de themaparty af met een pinata, die je evenals de vulling met speelgoed of snoep bij Tuf-Tuf snel en voordelig kunt verkrijgen. Doe de kinderen een blinddoek voor en laat ze om beurten een klap op de pinata geven, totdat de inhoud eruit vliegt. De winnaar is bekend! Maar er zijn geen verliezers op je kinderfeest constructie. Je geeft iedereen namelijk na afloop een feestzakje of feestbox mee, gevuld met een traktatie in constructie stijl als uitdeelspeeltjes of snoepjes. Zo gaan alle vermoeide bouwers blij en tevreden naar huis.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl