Klantenservice

Bumba

Feestartikelen Bumba voor een Bumba kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het vrolijke clowntje Bumba voor een kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roodgeel en blauw maak je er een geweldig Bumba feest van.

Hier vind je Bumba producten:

Een bumba kinderfeest is een circus feest

Met circus als rode draad op de verjaardag van je kind, weet je zeker dat dit op blije gezichten kan rekenen. Is je zoon of dochter fan van Bumba, de grappige clown met toverstaf die allerlei fratsen uithaalt in het circus? Verzorg dan een kinderfeest Bumba en nodig daarvoor al zijn vriendjes en vriendinnetjes uit. Tuf-Tuf helpt je niet alleen aan mooie uitnodigingskaarten met Bumba opdruk, maar aan elk feestartikel Bumba en versiering Bumba dat je nodig hebt op deze originele themaparty

Maak van je huiskamer een circuspiste met de versiering Bumba van Tuf-Tuf

Bumba is een vrolijke en ondeugende clown die graag zijn kunstjes toont in de circuspiste. Hij krijgt daarbij assistentie van verscheidene bontgekleurde figuren als zijn vriend Bumbalu, Barry de circusleeuw, Kiko de kikker, Kiwi de dansende en zingende vogel, het hondje Babaki en Tumbi de acrobatische olifant. En nog veel meer figuren. Tover je huiskamer om in een circusarena met de versiering Bumba van Tuf-Tuf. Je vindt meterslange vlaggenlijnen, lampionnen en slingers met onderhanger met Bumba afbeelding, naast gekleurde linten, led ballonnen, pompons, swirls decoraties en honeycomb waaiers en ballen. Om het helemaal af te maken, zet je ter verwelkoming van de jonge gasten een deurbord met Bumba portret neer.

Vul het complete kinderfeest Bumba in met originele feestartikelen

Op een kinderfeest Bumba moet natuurlijk gelachen, gespeeld en lekker gegeten worden. Tuf-Tuf.nl heeft een feestartikel Bumba voor elk moment van het feest. Je ontvangt de kinderen aan de feesttafel, die gedekt is met een tafelkleed, bekers, borden en servetten met Bumba design. Op de verjaardagstaart prijken leuke taartkaarsjes. Geef alle kleine gasten een Bumba hoedje en laat je kind de cadeautjes aan tafel uitpakken. Daarna wordt het tijd om te spelen. Je ontdekt Bumba bellenblaas en allerlei leuke spullen om zelf de clown te spelen, zoals clownsmaskers en clownsneuzen. Wil je dat de kinderen zich het kinderfeest Bumba nog lang zullen herinneren? Geef ze dan na afloop van de party een leuke attentie mee in de vorm van een traktatie Bumba. Een feestzakje met Bumba en zijn vriendjes zal zeker in de smaak vallen. Verpak de traktatie in een feestbox, zodat het voor de kinderen tot thuis een verrassing blijft wat er in zit.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl