Klantenservice

Assepoester

Feestartikelen Assepoester voor een Assepoester kinderfeestje

Alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema Assepoester vind je hier bij elkaar voor een Disney prinsessen kinderfeest. Door de feestartikelen te combineren met bij passende kleuren maak je het feest compleet. Versier met Assepoester versiering en combineer met rozelicht roze en licht blauwe feestartikelen. Zo maak je er een geweldig Assepoester feest van.

Hier vind je Assepoester producten:

Bestel online de witte paard pinata en laat ze er tegen aanslaan ;-)

Vele meisjes dromen van de prins op het witte paard. Tover de huiskamer om in een paleisje en laat je jarige dochter zich als een echte prinses voelen tijdens een groots kinderfeest met Assepoester thema. Assepoester is één van de meest geliefde van alle Disney prinsessen, dus met deze bijzondere themaparty maak je je kind heel gelukkig. Richt de balzaal in met een feestartikel Assepoester en versiering Assepoester van Tuf-Tuf en laat haar dansen in haar blauwe jurk.

Je begint met Assepoester uitnodigingen en eindigt met Assepoester traktaties

Je bestelt online in onze overzichtelijke en voordelige webshop voor feestartikelen, pinata's en traktaties een compleet Assepoester feest. Van mooie uitnodigingskaarten tot lekkere traktaties Assepoester als afscheidscadeautje voor de kinderen. Versiering in Assepoester stijl om de kamer een paleisje te maken Het sprookje van Assepoester raakt ieder kind in het hart. Het verhaal van arme en ongelukkige werkster tot rijke en gelukkige prinses. In de feestartikelen en versiering Assepoester komen allerlei onderdelen uit het sprookje langs, zoals de gouden koets met paarden, de glazen muiltjes en de klok die twaalf uur slaat. En Assepoester als hoofdpersoon natuurlijk in haar prachtige baljurk, die je terugziet in de vlaglijnen en ballonnen. De hangdecoraties met ster, pompons, confetti en honeycomb ballen passen goed bij de versiering in Assepoester stijl. Je kunt ook gaan voor een 9-delige decoratieset.

Van een verkleedpak tot snoep met Assepoester erop

De kleuren blauw en roze domineren het veelzijdige aanbod aan Assepoester feestartikelen op Tuf-tuf.nl. De charme spat van elk feestartikel Assepoester af. Heb je al naar een Assepoester verkleedpak en pruikenset gekeken? Een tafelkleed, borden, servetten en bekers met Assepoester opdruk maakt bovendien een mooi geheel. Na het gezamenlijke taart eten kun je met ze allen de leukste minimandalas Assepoester ontwerpen en vervolgens even fraai inkleuren. Als je meer actie wilt, zijn er pinatas in de vorm van de aanstaande prinses of van een een kasteel. Je kunt er bij dit spel voor kiezen om de pinata kapot te slaan of te laten openbreken door aan het goede touwtje te trekken. Je laat de kinderen op je feestje natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan. Sla je slag bij de traktaties Assepoester. Vul een puntzak met Assepoester motief met snoep Assepoester of doe leuke speelgoedjes in een feestbox, waar Assepoester op staat. Een 3D sleutelhanger voor de kinderen vormt ook een blijvende herinnering aan je kinderfeest met Assepoester thema.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl