Klantenservice

Angry Birds kinderfeestje

Feestartikelen Angry Birds voor een Angry Birds kinderfeestje

Hier vind je alle traktaties, feestartikelen en pinata's van het thema Angry Birds voor een stoer kinderfeestje. De decoratie is aangevuld met versieringen in de kleuren van het Angry Birds thema. Door de feestartikelen te combineren met roodgeel, zwart en groen maak je er een geweldig compleet Angry Birds feest van. 

Hier vind je Angry Birds kinderfeestje producten:

Bestel met gemak online alle versieringen en slingers van Angry Birds bij Tuf-Tuf

Is je zoon of dochter dol op Angry Birds en wil je een origineel kinderfeest organiseren? Dan zit je goed bij Tuf-Tuf, de feestelijke webshop voor feestartikelen. Je vindt in het brede en veelzijdige aanbod allerlei leuke producten van deze kleurrijke vogels, voor een geslaagd kinderfeest Angry Birds. Van borden en bestek tot bekers en ballonnen. En van letterslingers en confetti tot punthoedjes, snoep Angry Birds en potloden. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het Angry Birds themafeest. Versiering Angry Birds om de kinderen in de stemming te brengen In Angry Birds doet een zwerm vogels verwoede pogingen om de door een groep groene varkens gestolen eieren terug te krijgen.

Van uitnodiging Angry Birds tot traktaties Angry Birds

Je brengt de kinderen direct in de stemming door Angry Birds uitnodigingskaarten te versturen, met daarop afbeeldingen van favoriete vogels als Red, Chuck, Bomb, Matilda, Bubbles en Stella. Versiering Angry Birds mag natuurlijk niet ontbreken. Hang een letterslinger op met plaatjes van de verschillende vogels en varkens en wissel dat af met de mooie ballonnen uit het feestartikel Angry Birds aanbod. Strooi wat Angry Birds confetti om het feest compleet te maken.

Versieringen met Angry Birds is een schot in de roos

Een punthoedje is het ideale feestartikel Angry Birds om het kinderfeestje mee te beginnen. Je kunt de kinderen hierna allerlei spelletjes laten doen en opdrachten laten uitvoeren. Begin het kinderfeest Angry Birds bijvoorbeeld met het inkleuren van een kleurplaat met een stoer Angry Birds potlood. En laat ze vervolgens met Angry Birds maskers op een grote katapult bouwen om een schietwedstrijdje te houden. Spelen maakt hongerig. Maak een feesttafel met een Angry Birds tafelkleed, bekers, rietjes, lepels, borden en servetten. En serveer de kinderen wat lekkers.

Traktaties Angry Birds bij het einde van het kinderfeestje

Aan elk kinderfeestje komt helaas een einde. Op Tuf-tuf.nl vind je ook traktaties Angry Bird om aan de kinderen mee te geven als ze naar huis gaan. Bijvoorbeeld snoep Angry Birds, een surprise ei of een armbandjes Angry Birds. Reken maar dat de kinderen zich het feestje nog lang zullen herinneren.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl