Klantenservice

Alice in Wonderland

Feestartikelen van Alice in Wonderland voor een magisch kinderfeestje

Hier vind je alle traktaties en feestartikelen van Alice in Wonderland voor een sprookjesachtig kinderfeestje. De feestartikelen kan je aanvullen met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met roze en wit maak je er een magisch Alice in Wonderland kinderfeest van.

Hier vind je Alice in Wonderland producten:

Versier de tafel met Alice in Wonderland feestartikelen

Met de borden, bekers en servetten van Alice in Wonderland maak je er een magisch kinderfeestje van. De borden en bekers zijn ideaal om de tafel leuk mee aan te kleden of om traktaties van te eten. Daarnaast is er ook nog een mooi Alice in wonderland tafelkleed beschikbaar om de feesttafel mee af te maken. Voor de echte liefhebbers  zijn er ook nog speciale Alice in Wonderland slingers verkrijgbaar.

Maak het kinderfeestje compleet met Alice in Wonderland slingers

Een kinderfeestje kan natuurlijk niet gevierd worden zonder mooie Alice in Wonderland slingers. Naast de Alice in wonderland vlaggen slinger is er ook een speciale Alice in Wonderland letterslinger beschikbaar met de aanstekelijke tekst ‘Happy Birthday’. Speciaal om een Alice in Wonderland kinderfeest mee te versieren. Vier je een feestje en wil je een uniek thema? Dat is geen probleem, want de Alice in Wonderland  feestartikelen zullen het overal goed doen en zijn niet overal verkrijgbaar.. Door leuk te combineren met verschillende kleur feestartikelen maak je er een vrolijk feest van.

Vier het Alice in Wonderland kinderfeestje in stijl

Een Alice in Wonderland kinderfeestje is niet hetzelfde zonder al deze mooie Alice in wonderland versieringen. Een Alice in Wonderland verjaardag- of kinderfeest wordt nóg leuker als het in stijl gevierd wordt. Dit is goed mogelijk met zowel de Alice in Wonderland servetten, slingers, borden, tafelkleed en de bekers. Deze verrassende Alice in Wonderland feestartikelen combineer je leuk met de licht roze en donker roze versieringen die je vind bij Tuf-Tuf.

Alice in Wonderland versiering voor jong en oud

Het verhaal van Alice in Wonderland is geschikt voor jong en oud. Wat voor feest je ook viert, met de Alice in wonderland feestartikelen zit je hoe dan ook helemaal goed. Door de vrolijke afbeeldingen van de dappere Alice kan je feest niet meer stuk. Deze leuke feestartikelen van de avontuurlijke Alice zijn goed te combineren met feestartikelen op kleur. Kijk voor meer verrassende feestartikelen bij onze andere thema’s en pas je feestje zo helemaal naar wens aan. 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl