Klantenservice

Aap

Feestartikelen aap voor een apen kinderfeestje

Bestel online alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Aap voor een vrolijk kinderfeest. We hebben de feestartikelen aap aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door verrassend te combineren met groen en lime groen maak je er een gezellig apen feest van.

Hier vind je Aap producten:

Maak van je feest kamer een junglefeest vol apen versiering

Is jouw kind zo beweeglijk als een klein aapje en heeft hij of zij grappige apestreken? Geef dan een origineel kinderfeest met aap thema. Dat zal zeer in de smaak vallen, zeker als je gebruikmaakt van feestartikelen en versieringen met het thema. Laat je inspireren door het brede en voordelige assortiment in onze overzichtelijke webshop voor pinatas, traktaties en feestartikelen. Je kunt een themaparty geven met een hoofdrol voor de aap, of de verschillende feestartikelen benutten voor een junglefeest waar ook allemaal andere wilde dieren in voorkomen.

Versiering op je apenparty: van een ballon aap tot een opblaasbare aap

De feestartikelen en versiering met aap thema van Tuf-Tuf zijn precies wat je nodig hebt om je zoon of dochter een geweldige verjaardag te bezorgen. Laat ons je helpen bij het plannen van het kinderfeest in aap stijl met de leukste feest-items die je je maar kunt verzinnen. Dat begint met het versturen van uitnodigingen met afbeelding van dit intelligente zoogdier, dat vaak in bomen leeft en zich al slingerend door de jungle beweegt. Maak van je kamer een jungle met slingers, hangdecoraties, waaiers en op verschillende plekken een ballon met daarop een aap die de kinderen vrolijk toelacht. De jonge apen zullen schreeuwen van opwinding als je daar nog een opblaasbare aap aan toevoegt.

Met de feestartikelen aap slaan de kinderen zich op de borst van plezier

Er is geen aapje zeker van zijn plek als je de tafel stijlvol aankleed met een tafelkleed, borden, bekers en servetten met apenafbeelding. De jonge gasten zullen zich op de borst slaan van plezier. Geef ze een apenhoedje en laat ze smullen van de taart en het drinken, terwijl ze hun apenserviesgoed goed in de gaten houden. Apen willen altijd spelen. Je kunt ze met Create Kit zelf aapjes en andere jungledieren laten maken. En natuurlijk een pinata aap uitkiezen. De apenliefhebbers mogen de pinata aap om beurten proberen stuk te slaan, zodat de vulling eruit vliegt. Apen zijn sociale dieren. Ze genieten van het gezelschap van hun familie en vrienden. Net als jouw kleine aap! Zoek een traktatie in aap stijl uit om je dankbaarheid uit te drukken voor hun komst naar het kinderfeest aap. Je kunt bij Tuf-Tuf bijvoorbeeld kiezen voor een feestartikel aap als een speeltje of een traktatie aap in de vorm van bananensnoepjes. Het maakt de dag voor hen extra speciaal.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl