Klantenservice

Jungle & Safari

Feestartikelen Jungle dieren voor een Jungle dieren kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Jungle Dieren voor een safari kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met groen en blauw maak je er een beestachtig Jungle Dieren feest van.

Hier vind je Jungle & Safari producten:

Avontuurlijk kinderfeest met Jungle dieren

Zet je safarihoed op en neem je verrekijker mee, want we gaan naar de jungle! Jouw kind is een echte avonturier en vindt leeuwen, apen, olifanten, giraffen en zebras razend interessant. Maak zijn of haar verjaardag extra speciaal door een kinderfeest met jungle dieren te organiseren. Tuf-Tuf helpt je aan elk gewenst feestartikel jungle dieren om de kinderen op ontdekkingstocht te laten gaan. Een met de versiering in jungle dieren stijl zorg je voor het juiste oerwouddecor. Zet de toon met een mooie jungle uitnodigingskaart, verlevendig het themafeest met een pinata leeuw of pinata aap en sluit de party af met een originele traktatie in jungle dieren thema voor de kinderen

Breng het leven in het oerwoud dichter bij met de versiering jungle dieren

Zorg er voor dat je in je kamer of achtertuin op safari-avontuur kunt gaan. Daarvoor heb je een passende setting nodig. Dat is met de versiering jungle dieren van Tuf-Tuf geen enkel probleem. Je vindt in onze voordelige en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen vele verschillende decoraties om de jungle bij je thuis te brengen. Met scène setters in jungle dieren stijl aan de muur waan je je meteen in het oerwoud. Maak het af met letterslingers Happy Birthday, ballonnen met zebrastrepen of met een afbeelding van een in het wild levend dier en, niet in de laatste plaats, met opblaasbare olifanten, giraffen, leeuwen, zebras en flamingos.

Van uitnodigingskaarten tot pinatas en snoep in jungle dieren stijl

In de jungle dient ieder dier zijn eigen eten te vinden of te veroveren. Op jouw kinderfeest vol jungle dieren wordt de prooi in passende stijl opgediend. De kinderen zitten aan de feesttafel oog in oog met de wilde dieren die figureren op het tafelkleed, de borden, servetten en drinkbekers. Reken maar dat iedere jonge gast zijn lekkernij goed beschermt tegen de andere welpen. Met Create Kit kun je allerlei jungle dieren namaken. Voor meer actie heeft Tuf een pinata leeuw en pinata aap beschikbaar. Markeer het einde van de safaritocht met een geschenkje voor de jonge avonturiers. Vul een feestzakje of feestbox in jungle dieren design met een leuke traktatie jungle dieren. Tuf-Tuf heeft een breed assortiment attenties op voorraad, bijvoorbeeld een feestartikel jungle dieren in de vorm van een giftbag met een miniatuur dier erin, schrijfgerei of snoep in het jungle dieren thema.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl