Klantenservice

Actieve filters

  Plastic vlaggenlijn

  Slingers voor elke gelegenheid

  Slingers worden sinds jaar en dag gebruikt bij een allerlei soorten feesten. Versier de feestlocatie met een feestelijke vlaggenlijn in diverse kleuren. Hang bijvoorbeeld een slinger op met de leeftijd van de jarige of kies de kleur van het thema. Door het ophangen van slingers, weet je zeker dat je feestlocatie er feestelijk uitziet. 

  Hier vind je Plastic vlaggenlijn producten:

  Uitgebreid assortiment slingers

  Het aanbod van vlaggen en slingers is erg uitgebreid. Bij Tuf-Tuf hebben we voor elke gelegenheid en sfeer een leuk feestartikel - ook als het om slingers gaat. Of je nu een verjaardag te vieren hebt, een kinderfeestje wil geven of een gezellig straatfeest gaat organiseren, slingers kun je nooit genoeg hebben. Dus laat je onderdompelen in het veelzijdige aanbod. Het feestje begint immers al bij het opdoen van ideeën. Vanzelfsprekend zijn er de bekende vlaglijnen met puntvlaggetjes. Deze versiering is veel gebruikt en daarom vind je in de collectie van Tuf-Tuf ook een groot assortiment van deze vrolijke vlaggetjes. 

  De plastic versieringen zijn er in allerlei kleuren, van geel tot rood, maar ook zilver, goud en verschillende pastelkleuren tref je aan in het aanbod. Je kunt ook kiezen voor vlaglijnen waarin de kleuren elkaar afwisselen. Deze lijnen zijn over het algemeen tien meter lang, maar er zijn ook kortere lengtes van drie meter beschikbaar. De meeste vlaggen zijn 30 cm groot maar we hebben ook de mini vlaggetjes van 15 cm. Daarnaast zijn er nog allerlei thematische vlaglijnen als versiering te krijgen. Denk aan regenboogvlaggen, Amerikaanse vlaggen, confetti-vlaggen, Nederlandse vlaggen en andere leuke feestelijke opdrukken. Ook vind je in het assortiment slingers die geen vlaggen, maar bijvoorbeeld kwastjes als versiering hebben. Leuk voor de afwisseling, zo een slinger. En zeker net zo feestelijk. De vlaggenlijnen zijn ook voor buiten beschikbaar en gaan vele jaren mee. Bekijk dus zeker het gehele aanbod van slingers en vlaglijnen en laat je inspireren door de vele kleuren en mogelijkheden. Als je het juiste feestartikel voor jouw gelegenheid hebt gevonden kun je deze direct en gemakkelijk online bestellen.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl