Klantenservice

Plastic slingers

Plastic slingers als kamerdecoratie

Deze klassieker is niet meer weg te denken als decoratie voor een feest. Plastic slingers zijn te gebruiken om op te hangen, een stoel van de jarige te versieren of bijvoorbeeld de tuin versieren. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een themaparty, Tuf-Tuf heeft een groot assortiment plastic slingers. Bestel ze eenvoudig en snel!

Hier vind je Plastic slingers producten:

Feestelijkheid met slingers

De sierlijkheid en feestelijkheid zie je al direct voor je bij het horen van de vrolijke klanken van het woord 'slinger'. Een feestje heb je dan ook zo gebouwd met onze slingers. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een themaparty, dankzij het grote assortiment van Tuf-Tuf bestel jij eenvoudig de juiste feest slingers. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze slingers op kleur of papierslingers in verschillende vormen. Ook kun je feest slingers bestellen met een vrolijke tekst. Je ziet het: de mogelijkheden die slingers bieden zijn talrijk. Daarom geven wij je vast enkele tips om van een feest een knal party te maken met feest slingers.

Enkele feestelijke tips met plastic slingers

Met kleuren geef je meer betekenis aan een feest. Organiseer je bijvoorbeeld een white party dan maak je de aankleding helemaal af met witte plastic vlaglijnen. Het voordeel van deze plastic slingers op kleur is dat je ze ook buiten kunt hangen. Zo kan het feest in de tuin worden voortgezet. Dit soort feest slingers zijn dan ook ideaal voor bij een jungleparty. Kies daarvoor bijvoorbeeld onze donkergroene exemplaren om in junglestijl te blijven. Of geef voor je vrienden en familie een vrolijk zomerfeest en ga feest slingers bestellen in alle kleuren van de regenboog. Naderen de winterse feestdagen en zoek je passende en feestelijke decoratie voor bij een kerstfeest waarbij ook gedanst mag worden? Dan hebben wij chique slingers voor je in zwart en goud voor boven de dansvloer. Speciale aandacht vraagt een kinderfeestje. Je wilt immers niet de jarige job teleurstellen met een te karige versiering. Met feest slingers heb je voordelig en in een handomdraai een extra feestelijke kamer tevoorschijn getoverd.

De aankleding van een verjaardagsfeest begint met de stoel. Hiervoor vind je bij Tuf-Tuf speciale stoelslingers. We hebben ze in verschillende effen kleuren, maar je kunt ook kiezen voor een bont effect met onze veelkleurige feest slingers voor stoelen. Of gooi er nog een extra dosis creativiteit tegenaan door zelf kettingslingers te maken. Hiervoor kun je bij ons eenvoudig feest slingers bestellen in speciale pakketten. Verder kun je de kamer mooi versieren met papierslingers in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor het lievelingsdier van het kind, zoals een olifant of een papegaai. Of verhoog de feestelijke sfeer met een serie verjaardagstaarten als feest slingers. Ook voor volwassen jarigen bieden slingers feestelijke mogelijkheden. Zo kun je mijlpalen als 16 of 21 jaar extra opfleuren met slingers met de bereikte leeftijd verwerkt in een verkeersbord. Overigens kun je ook deze feest slingers bestellen voor een 30-, 40-, 50-, 65- en 70-jarige. Verder hebben wij kleurrijke vlaglijnen met felicitaties erop, zoals 'Happy Birthday' die de feestruimte nog uitbundiger maken. Of kies voor onze letterslingers met een verjaardagsboodschap. Om de feestaankleding helemaal af te ronden kun je kortere slingers op kleur bijvoorbeeld in de deurposten of op het toilet hangen. Of laat het feest buitenshuis doorgaan en hang deze slingers ook in de auto van de jarige. Zo blijft een geslaagd verjaardagsfeest ook de dagen na de party in het geheugen van het feestvarken gegrift.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl