Klantenservice

Photo Props

Photo Props de nieuwe hit

De photo props is de nieuwe trend in Nederland. Geen saaie foto meer, maar door het toevoegen van accessoires als photo props, wordt het nog leuker om samen op de foto te gaan. Mooie herinnering aan je verjaardagsfeest, je huwelijk of bijvoorbeeld examenfeest. 

Hier vind je Photo Props producten:

Foto booth met photo props

Nu bijna iedereen foto's maakt met zijn mobieltje, zijn de oude fotohokjes op de stations aan het verdwijnen. Jammer, want als je met een stel vriendinnen uit was geweest, kon je even met zijn allen zo'n foto booth induiken om een lekker gekke foto te maken als herinnering. Deze sfeer brengen we weer terug met onze foto props. Bijkomend voordeel is, dat je de foto booth props overal kunt gebruiken. Natuurlijk gebruik je ze op een feestje, maar je kunt ze evengoed gebruiken tijdens een uitstapje naar het pretpark. Stop ze dan in je tas voor een mooie gekke foto in de achtbaan!

Een pakketje foto props bestaat o.a. uit snorren, hoedjes en brillen op een stokje dat je voor je gezicht houdt. Zo creëer je een instant verkleed effect met een minimum aan moeite. Door de stokjes zijn de foto props niet geschikt voor te kleine kinderen. Grotere kinderen kunnen zich er wel weer prima mee vermaken. Voor een feestje, of voor zomaar een gezellig middagje, kun je als extraatje een fotohokje improviseren. Een oude kast waar ze in kunnen zitten zou ideaal zijn, maar met een deken of laken over een tafel maak je ook een leuke photo booth. Bedenk dat kinderen veel fantasie hebben: als het niet precies klopt, dan verzinnen ze het er wel bij.

Eigenlijk zijn de foto props ontworpen voor nóg grotere kinderen: volwassenen. Kom je ook wel eens op een feestje dat een beetje saai is? Zorg dat jij de sfeermaker bent door een pakje foto booth props cadeau te doen, en de gasten heel deftig te laten poseren. Zeg er dan vooral bij dat ze niet mogen lachen voor de foto. Wedden dat het niemand lukt om serieus te blijven? De foto's zet je natuurlijk op Instagram. Post niet al je foto's na elkaar, maar maak er een paar mooie collages van. Zo houd je het interessant voor je volgers.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl