Klantenservice

Actieve filters

  Ballonnen folie

  Hier vind je Ballonnen folie producten:

  Folie cijfer ballonnen

  Folie ballonnen zijn leuk voor elke leeftijd. Deze stijlvolle ballonnen zijn er in verschillende maten en passen bij de viering van iedere verjaardag. De cijfers 0 tot en met 9 zorgen ervoor dat iedere combinatie mogelijk is. De ballonnen kunnen gevuld worden met helium, om het extra speciaal te maken. Naast dat er verschillende groottes beschikbaar zijn, zijn er natuurlijk ook verschillende kleuren. Goud, zilver, zwart, blauw en roze.

  Deze ballonnen zijn ook originele verjaardagscadeautjes. Stelt je voor: de verjaardag van je kind, nichtje, neefje, kleinkind of buurjongen. Naast een cadeau of een kaart wil je nog iets toevoegen om een ‘wauw-factor’ te creëren. Dit kun je doen door middel van een van onze cijfer folie ballonnen. Deze ballonnen zijn opgeblazen een feestelijke vertoning en zorgen voor het perfecte verjaardagsgeschenk.

  Stijlvol feestje

  Wil je een stijlvol feestje organiseren voor bijvoorbeeld je tienerdochter? Met onze gouden en zilveren cijfer folie ballonnen creëer je gegarandeerd een geslaagd feest. De ballonnen zorgen voor een feestelijke sfeer en tillen het feestje naar een hoger niveau. De ballonnen kun je gebruiken in combinatie met elkaar, maar het is ook feestelijk om te kiezen voor een volledig goud of zilver thema.

  De gouden ballonnen zijn ook leuk voor andere leeftijden, de ballonnen zijn los te koop maar ook als setjes van de leeftijden 21, 30, 40, 50, 60, 65 en 70 jaar. Dit geldt ook voor de ballonnen in de kleur zilver.

  Blauwe en roze folie cijfer ballonnen

  De blauwe en roze cijfer ballonnen zijn perfect voor verjaardagen van kinderen of zelfs volwassenen die van de kleur roze of blauw houden. Vooral als een verjaardagsfeestje een kleurenthema heeft zijn deze cijfer ballonnen de perfecte aanvulling om duidelijk te maken welke leeftijd er gevierd wordt.

  Linten folie cijfer ballonnen

  Om de ballonnen extra feestelijk te maken kunnen er ook nog linten worden toegevoegd. Tuf-Tuf beschikt over een breed assortiment van linten die bevestigd kunnen worden aan de ballonnen. Deze linten zorgen ervoor dat de ballonnen makkelijk gegroepeerd kunnen worden en het feestje nog gezelliger maken. De linten zijn verkrijgbaar in bijna twintig verschillende kleuren, dus voor ieder feestje een gepast lint!

  Veelzijdig

  Naast verjaardagen zijn de cijfers ook geschikt voor andere feestelijke momenten. Denk bijvoorbeeld aan oud en nieuw! Het nieuwe jaar begint bijna en de ballonnen gebruiken als decoratie om extra spetterend het nieuwe jaar in te gaan. Zelfs het aftellen naar het nieuwe jaar kan ondersteund worden door de ballonnen. Hoe spannend is het om bij elke seconden die voorbij gaat een ballon op te laten?

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl