Klantenservice

Zilver

Feest met zilver gekleurde feestartikelen en zilveren versiering

Hier vind je alle zilveren versieringen en zilveren decoratie voor thema - of kinder feest. Door te combineren met een thema maak je er een uniek feest van. Combineer zilver met de stoere feestartikelen zoals Finally 16, of voeg deze kleur toe aan het Ruimtevaart kinderfeestje. Zilver en wit is ook een mooie combinatie voor een Communie of Huwelijksfeest.

Hier vind je Zilver producten:

Van zilveren ballonnen tot zilveren confetti

Zilver is een populaire kleur voor verschillende soorten feesten. Zilver past bij een discofeest, een glamourparty en natuurlijk bij een 25-jarig huwelijk, ofwel zilveren bruiloft. Maar zilver past ook uitstekend bij een jubileumfeest of kinderfeest met zilver als thema. Want ook kinderen zijn dol op alles wat blinkt. Je doet volop inspirerende ideeën op voor een zilveren themafeest in de voordelige en klantvriendelijke webshop van Tuf-Tuf. Van versiering in zilver als een ballon en slinger tot een feestartikel in zilver als serviesgoed, dat je kunt gebruiken om een traktatie in zilver stijl aan de gasten te geven.

Decoratie in zilver voor een kinderfeest en 25-jarig huwelijk

Zilver wordt geassocieerd met liefde en vertrouwen. De kleur staat voor elegantie en straalt rust en klasse uit. Versiering in zilver is er in effen vorm en met opdruk van het cijfer 25, als verwijzing naar een feest in het teken van 25 jaar huwelijk. Tover de feestruimte om in een decor van zilver met de verschillende ballonnen, vlaglijnen, hangdecoraties en deco-spiralen van Tuf-Tuf. In onze overzichtelijke online shop voor pinatas, thema- en feestartikelen tref je ook een zilveren deurgordijn, honeycomb ballen en waaiers en pompons. Bij 25 jaar getrouwd past een verkeersdeurbord met tekst, evenals kaarsjes voor op de taart, confetti in de vorm van het getal 25 en kaasprikkers met 25 op het vlaggetje.

Een feestartikel in zilver voor Kerstmis, voor een communie en voor themafeesten

Zilver past bij speciale feestdagen als Kerstmis. Dek een zilveren kersttafel met een tafelkleed, borden, bestek, bekers en servetten in stijl. Het zilveren serviesgoed kun je natuurlijk ook gebruiken bij een kinderfeest met zilver thema, dat je weer kunt afsluiten met het geven van een zilverkleurige feestbox of feestzakje als gift aan de jonge gasten. Voor de vulling met uitdeelspeeltjes en een traktatie in zilver stijl als snoep kun je tevens in de webshop van Tuf-Tuf terecht. Tuf-Tuf heeft versiering en feestartikelen voor vele verschillende themafeesten, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Zo matcht zilver goed bij een Hawaii feest, want je ontdekt zowel bloemenkransen als zilveren kransen. Voor een themafeest Politie zijn er zilveren handboeien, voor een Disco feest is er een zilveren discobol. Decoraties in zilver zijn ook bij uitstek geschikt bij een bijzondere gelegenheid als een communie viering.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl