Klantenservice

Stippen

Hier vind je Stippen producten:

Zeg het met gestippelde versiering of stippen versiering.

Het begin van de lente, je verjaardag, die van je kat of een huwelijksjubileum, er zijn tal van aanleidingen te vinden voor een gezellig samenzijn. Extra leuk wordt het wanneer je door middel van feestartikelen en versiering de locatie feestelijk aankleedt. Er zijn tal van thema's en manieren waarop je dit kan doen: uiteraard met ballonnen en slingers in diverse kleuren, maar je kan er ook voor kiezen om een themafeest te houden. Zoals de naam al zegt, staat bij een themafeest een bepaald thema centraal. Denk hierbij aan een Ik hou van Holland-feest, met ballonnen en andere feestartikelen in rood, wit en blauw, of een Hawaii-feest waarbij alles draait om felgekleurde bloemenprints en Hawaii-slingers.

Van ballonnen met stippen tot gestippelde feestboxen

Maar waarom geen themafeest waarin stippen, dots, centraal staat? Een themafeest dat draait om stippen of stippels, daar horen uiteraard gestippelde feestartikelen bij. Je kan het zo gek niet bedenken, of het is ook in gestippelde versiering te krijgen: gestippelde borden, gestippelde slingers, gestippelde feestboxen. Ook mogen op je feest vol versiering met stippen natuurlijk de ballonnen met stippen niet ontbreken. Er zijn gestippelde ballonnen in tal van kleuren verkrijgbaar, lime groen met wit gestippelde ballonnen, roze met wit gestippelde ballonnen, maar ook witte ballonnen met gouden stippen.

Thema feest met stippen, om crazy van te worden.

Word het je allemaal wat te druk met die gestippelde feestartikelen door elkaar? Dan kan je ervoor kiezen om de gestippelde versiering op elkaar af te stemmen. Kies bijvoorbeeld voor gestippelde slingers in roze met witte stippen, combineer deze met de roze met wit gestippelde ballonnen en kies voor roze met wit gestippelde servetten. Hierdoor ontstaat een eenheid. Ter afwisseling kan je er wit met roze gestippelde slingers tussen hangen, als je dat wil. Uiteraard mag het roze met wit gestippelde tafelkleed hier niet ontbreken! Kunnen de feestvierders hun gestippelde bordje nog wel vinden op dit vrolijke tafelkleed? Zie je door alle gestippelde bomen het bos niet meer? Uiteraard kan je de gestippelde versiering ook combineren met effen versiering, zoals licht roze, rode of witte ballonnen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl