Klantenservice

Neon

Hier vind je Neon producten:

Decoreer Neon versieringen

Neonkleuren zijn helemaal in. Je kunt bij een themafeest voor volwassenen of een kinderfeest met neon thema alle kleuren van de regenboog gebruiken, zolang de kleuren maar fel zijn. Vele kleurencombinaties zijn goed. Oranje, groen en geel, zelfs roze met rood. Het is daarom eenvoudig om een keuze te maken uit het brede en voordelige aanbod aan feestartikelen en versiering in neon kleur op Tuf-Tuf, de inspirerende en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema en feestartikelen. Een decoratie in neon valt op en komt tevens in minder verlichte feestruimten tot volledige wasdom. Een feestartikel in neon kleur past perfect bij een 80er jaren party of disco feest.

Versiering in neon kleuren voor een kinderfeestje is helemaal in

Met neon versiering geef je je themafeest extra glans. Met een neon banner en scene setter tegen de muur in 80er jaren party motief schep je de juiste sfeer. Je vindt in de overzichtelijke en klantvriendelijke online shop van Tuf-Tuf.nl ook neonkleurige wandversiering voor een disco feest. Vul dit aan met elegante vlaglijnen, swirls hangdecoraties, meterslange neon slingers, pompons die je zelf uit elkaar kunt trekken en ballonnen in vrolijke neon kleuren. De decoraties in neon kun je afwisselen met versiering in de bijpassende kleuren rood en groen.

Neon feestartikelen geven een bijzondere uitstraling aan je themafeest

Neon is een steeds vaker voorkomend thema op feesten en partijen. Elk feestartikel in neon stijl heeft een coole uitstraling. Tuf-Tuf heeft tafelkleden, borden, bestek, bekers, prikkers en maxi rietjes in neon kleuren om een lekkere traktatie op je neon themaparty in stijl te serveren. Voor een themafeest als een 80er jaren party of Disco party met een neon uitstraling is het leuk om je te verkleden in de sfeer van het feest. Je ontdekt in het feestelijke aanbod ook Hawaii kransen in neon kleuren om te dragen tijdens een Hawaii party of Beach Party. De feestartikelen in neon kleuren geven een uniek effect aan je themafeest voor volwassenen of kinderfeesjet in neon stijl. Tuf-Tuf verrast je ook met feestboxen in neon kleuren, die je kunt gebruiken als geschenkdoosje na afloop van het feest. Vul de feestbox met een traktatie in neon kleur en geef dit mee aan de kinderen als zij weer huiswaarts gaan.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl