Klantenservice

Multi kleuren

Hier vind je Multi kleuren producten:

Versieringen in multi kleuren

Soms is één kleur niet genoeg om een sprankelend feest te geven. Waarom zou je ook slechts één kleur kiezen als je ze allemaal kunt hebben op je verjaardagparty. Met een feestartikel in multi kleuren en versiering in multi kleuren van Tuf-Tuf heb je alle mogelijkheden om een levendige uitstraling toe te voegen aan je kinderfeest met multi kleuren thema. Je vindt in onze klantvriendelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen een grote verscheidenheid aan kleurrijke partyartikelen. Van decoraties in multi kleuren als ballonnen, slingers en vlaggenlijnen tot kleurig serviesgoed om een traktatie in multi kleur stijl aan de gasten te serveren.

Met versiering in multi kleuren oogst je bewonderende blikken

Met de versiering in multi kleuren van Tuf-Tuf.nl roep je de wow-factor op. Kijk maar eens naar de lampionnen in pastelkleuren roze, blauw en wit, die goed samengaan met veelkleurige kwastslingers, draaislingers en honeycomb ballen en waaiers in allerlei kleuren. Daarbij passen pompons en slingers van wit lint met meerdere honeycombs in rood, roze en grijs of lichtblauw, wit en petrol. Een opvallende decoratie in multi kleuren is de hangdecoratie in bolvorm en de banier met kleurige ballonafbeeldingen.

Feestartikelen in multi kleuren van Tuf-Tuf voor een kleurrijke themaparty

Een feestartikel in multi kleuren vult direct de feestruimte. Of het nu veelkleurig serviesgoed en tafeldecoratie is of kroontjes in verschillende kleuren voor alle kinderen op je kinderfeestje. De multi kleuren zijn vertegenwoordigd in de werpconfetti en serpentine voor als de jarige binnenkomt. Net als in de taartkaartjes op de verjaardagstaart. Natuurlijk heb je de stoel van het feestvarken versierd met een veelkleurige stoelslinger. De feestartikelen en versiering in multi kleuren passen helemaal bij een themafeest Ballonnen, Confetti, Happy Birthday, Hawaii tuinfeest of kleurrijke Communie. Een kinderfeest met multi kleuren thema verdient een passend slot. Dat bereik je met een keuze voor de feestboxjes met strepen en stippels, die je gevuld en wel aan de jonge gasten mee naar huis kunt geven. Laat je inspireren door het brede assortiment aan uitdeelspeeltjes en snoep in onze overzichtelijke online shop. Je ontdekt een traktatie in multi kleuren voor jongens en voor meisjes, naast traktaties en snoep met bekende tv-figuren, pinata speeltjes en ander klein speelgoed.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl