Klantenservice

LET OP: ivm met Pasen wordt er maandag niets bezorgd door GLS. Alle bestellingen van vrijdag 19 april worden vanaf dinsdag aangeboden en de bestellingen in het paasweekend (zondag en maandag) worden vanaf woensdag aangeboden.

Retourneren

Uiteraard is kopen via internet net iets anders dan in de winkel. In de winkel kun je het product zien en vaak ook aanraken. Je ziet de werkelijke kleur en de werkelijke grootte.

Het kan zijn dat een product dat je via onze webshop bestelt, niet naar wens is. Dan heb je de mogelijkheid om deze te ruilen of terug te sturen.

 

14 dagen bedenktermijn

Na ontvangst van je pakket heb je 14 dagen bedenktermijn.

Indien je niet tevreden bent over een product, kun je deze binnen 14 dagen met je pakbon retour naar ons terug sturen.

 

Onder de volgende voorwaarden is het mogelijk jouw aankoop binnen 14 dagen terug te sturen:

Het artikel mag alleen retour, indien het artikel nog in dezelfde staat is als dat je het kreeg.

Je dient het artikel op eigen kosten terug te sturen. 

Als je de gehele overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief de eerst betaalde leveringskosten. Met uitzondering van eventuele extra  kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Indien je het gehele pakket terug stuurt heb je recht op terug gave van de eerste bezorgkosten.


Het pakket dient bezorgt te worden op de kleine tocht 34, 1507CA Zaandam en de bevestigings track&trace mail kan gestuurd worden naar klantenservice@gmail.com

Wanneer je zelf het pakket frankeert let dan op dat het voldoende wordt gefrankeerd. Ongefrankeerde artikelen nemen wij niet in ontvangst en zullen bij jouw retour komen.

 

Geld terug

Zodra het pakket bij ons retour is, boeken wij binnen 5 dagen het bedrag terug.

Mocht jouw retourzending zoek raken bij het bedrijf dat voor jou de zending regelt, dan kun je hier bij ons geen aanspraak op maken.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl