Klantenservice

Over Tuf-Tuf Nederland

Webshop Tuf-Tuf, feestartikelen, pinata's en traktaties

Tuf-Tuf Nederland. In 2006 opgericht door Martin Jacobs. Destijds begonnen met het verkopen en verhuren van artikelen voor een geboortefeest. Sinds de overname in 2013 is Tuf-Tuf Nederland onder leiding van Ilja Rexwinkel uitgegroeid tot een webshop met een uitgebreid assortiment feestartikelen, piñata’s en traktaties. Met het doel: jou helpen een onvergetelijk feest te vieren.

Pakketen worden verstuurd op een werkdag en aangeboden van maandag tot en met zaterdag

Door ons grote magazijn in Zaandam is het mogelijk de feestartikelen direct uit voorraad te leveren. Vanuit dit magazijn versturen wij van maandag t/m vrijdag dagelijks pakketten door heel Nederland en België. De pakketen worden aangeboden door Post.nl zodat je ook een tijdsindicatie ontvangt wanneer het pakket wordt aangeboden. Tevens kan je kiezen uit 2700 pakketshops waar je je paket kan laten bezorgen zodat je niet aan een tijd gebonden zit en bij depkaatshop je pakket kan ophalen.

Of bestel online en haal Gratis af bij het Magazijn in Zaandam

Naast verzenden is het ook mogelijk om de bestelde feestartikelen op te halen bij ons magazijn in Zaandam. We zijn helaas geen winkel, alles dient besteld te worden via de website maar wel gratis parkeren voor de deur ;-)

Magazijn Tuf-Tuf Nederland
Kleine tocht 34
1507 CA
075-6150026
Kvk 71283048
(geen winkel, alleen mogelijkheid tot bestelling afhalen)

Wij werken er hard aan om ons assortiment up to date te houden en deze wordt ook regelmatig uitgebreid. Ideeën zijn daarbij van harte welkom.

Tuf-Tuf Nederland
Maak(t) het moment groots!


Met feestelijke groet,

Charlotte, Judith, Fathia, Nel & Ilja


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl