Klantenservice

Verzendwijze

Wij versturen al onze pakketten met PostNL vanwege de goede service en de tijdsindicatie.

Voor de meeste zendingen geldt dat deze voor 16.00 uur en op een werkdag besteld dient te zijn. Kies je voor Fadello dan dient de bestelling voor 12.00 geplaatst te zijn. (zie uitleg hieronder)

PostNL standaard leveringen

De pakketten die wij via Post.nl versturen, worden met de normale levering op werkdagen (ma t/m vrij) afgeleverd. Voor zaterdag levering dien je de standaard zaterdag levering te kiezen.
Een bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaatst is, wordt de volgende werkdag met 98% aangeboden. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw bestelling is verstuurd.

Track & Trace

Zodra jouw pakket klaar is om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met informatie over de bezorging van het pakket met Track and Trace code.
Alle pakketten voor 16.00 besteld kunnen vanaf 22.00 uur ’s avonds getraceerd worden via de Track & Trace link in je e-mail. 
Hier vind je ook de tijdsindicatie wanneer je jouw pakket kan verwachten.

Het pakket wordt 2x aangeboden. Je pakket kan ook bij de buren worden afgeleverd en gaat daarna naar een service punt.

PostNL informeert je met hun service tijdig over de bezorging van het pakket en biedt je de keuze uit een groot aantal bezorgopties, zoals:

 •        Een vooraf aangekondigd tijdvenster.
 •        Nieuwe afleverdatum kiezen.*
 •        Ander aflever adres doorgeven.*
 •        Het pakket bij een ServicePunt laten afleveren.*

 

*Wijzigingen dienen de dag van verzending voor 23.59 uur doorgegeven te zijn via de link in de email die je ontvangt.

Overige verzendwijze

PostNL avondlevering

Wanneer je al weet dat je overdag niet thuis bent en het pakket in de avond wilt ontvangen geeft PostNL de mogelijkheid, tegen een toeslag, om het pakket tussen 18.00 en 21.30 te ontvangen.

Same Day Delivery by Fadello met 100% garantie levering

Wil je het pakket gegarandeerd dezelfde dag ontvangen of met 100% zekerheid de volgende dag? Dan kies je voor de optie Same Day Delivery by Fadello.

 •         Alle bestelling die voor 12.00 besteld zijn op een werkdag met Fadello worden dezelfde dag geleverd tussen 18.00-22.30. 
 •         Gebruik je deze optie na 12.00 op een werkdag dan wordt het pakket met 100% garantie de volgende werkdag geleverd tussen 18.00-22.30.
 •         Bestel je met Fadello in het weekend dan wordt het pakket met 100% garantie op maandag geleverd tussen 18.00 en 22.30.

Je bent niet thuis, wat nu?

 •        Het kan gebeuren dat je niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden. Je ontvangt dan een kaartje of e-mail bericht van Post.nl. 
 •        Wanneer je een dag later nog niets ontvangen hebt, neem dan even contact op met Tuf-Tuf.
 •        Je pakket wordt 2x aangeboden en kan bij de buren afgeleverd zijn of gaat terug naar een service punt.
 •        Als je het pakket bij de buren afgeleverd wilt hebben, kun je dit aan de chauffeur laten weten door een briefje op de deur achter te laten. Dit is geen garantie.
 •        Weet je bij voorbaat dat je niet thuis bent, dan kun je ervoor kiezen om een ander afleveradres of een servicepunt zoals AH of Bruna etc te kiezen.
         Dit kan doorgeven via de track & trace code die je vind in de email.

  Alle wijzigingen dienen voor 23.59 s'avond door gegeven te zijn.

Verzendkosten Nederland

 •        Bestellingen tot € 49,95 zijn € 3,95 (levering ma t/m vr).       
 •        Bestellingen tot € 49,95 zijn € 4,95 (levering zaterdag).
 •        Bestellingen vanaf € 49,95 zijn zonder verzendkosten (levering ma t/m zat)
 •        Avondleveringen tussen 18.00-21.30 zijn € 7,50 (Deze levering is alleen geldig binnen Nederland).
 •        Same Day Delivery met Fadello met gegarandeerde leveringen zijn € 12.00 (Deze levering is alleen geldig binnen Nederland).
 •        Bestellingen met 'Afhalen magazijn Zaandam' hebben geen verzendkosten.

 

Verzendkosten Buitenland

 

Levertijd

Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag voor 16.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Met 98% zekerheid wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.
Leveringen zijn mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00. Tegen een toeslag levert PostNL ook in de avond. En met Fadello kunt u dezelfde dag nog een pakket geleverd krijgen.
Indien de grootte van het pakket het toelaat wordt een pakket verpakt als brievenbuspost en wordt dan door de brievenbus geleverd. Met andere woorden dan hoef je niet thuis te zijn voor ontvangst.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking gls postnl