Klantenservice

Verzendwijze

Wij versturen al onze pakketten met GLS.
M.u.v. van bestellingen die door de brievenbus passe, deze zullen via Post NL verstuurd worden.
Voor alle zendingen geldt dat deze voor 16.00 uur en op een werkdag besteld dient te zijn. 

De pakketten die wij via GLS versturen, worden met de normale levering op werkdagen (ma t/m vrij) afgeleverd. Voor zaterdag levering dien je de zaterdag expres te kiezen.
Een bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaatst is, wordt de volgende werkdag met 98% aangeboden. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw bestelling is verstuurd.

 

Track & Trace

Zodra jouw pakket klaar is om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met informatie over de bezorging van het pakket door GLS.

Alle pakketten voor 16.00 besteld kunnen vanaf 20.00 uur ’s avonds getraceerd worden via de Track & Trace link in je e-mail. 

De Track & Trace link ontvang je in GLS e-mail met een link naar de FlexDelivery-Service van GLS. FlexDelivery-Service is een flexibele bezorgservice van GLS.

 

FlexDelivery-Service van GLS

GLS informeert je met deze service tijdig over de bezorging van het pakket en biedt je de keuze uit een groot aantal bezorgopties, zoals:

 •        Een vooraf aangekondigd tijdvenster van 3 uur.
 •        Nieuwe afleverdatum kiezen.*
 •        Ander aflever adres doorgeven.*
 •        Het pakket bij een GLS PakketShop laten afleveren.*

 

*Wijzigingen dienen de dag van verzending voor 23.59 uur doorgegeven te zijn.

 

Kijk voor meer informatie over deze pakketdienst van GLS op

https://gls-group.eu/NL/nl/services/flexdelivery-service.

 

ExpressParcel-Servic van GLS

Wil je het pakket gegarandeerd de volgende werkdag of op een zaterdag in huis hebben, dan kun je ook kiezen voor een express zending. Met de ExpressParcel-Service van GLS weet je zeker dat het pakket voor 17.00 uur de volgende werkdag of op een zaterdag wordt aangeboden. Indien gewenst zijn er ook vroegere bezorgtijden mogelijk, zoals voor 12.00 uur of zelfs voor 09.00 uur.

 

Je bent niet thuis, wat nu?

 •        Het kan gebeuren dat je niet thuis bent wanneer het pakket wordt afgeleverd. Je ontvangt dan een kaartje of e-mail bericht van GLS. Wanneer je een dag later nog
         niets ontvangen hebt, neem dan even contact op met Tuf-Tuf.
 •        Aan de hand van het kaartje of e-mail bericht dien je zelf binnen 5 dagen een nieuwe afspraak te maken. (jouw pakket wordt niet automatisch voor een 2e keer
         aangeboden).
 •        Indien het pakket bij de buren afgeleverd kan worden, kun je dit aan de chauffeur laten weten door een briefje op de deur achter te laten. Dit is geen garantie.
 •        Weet je bij voorbaat dat je niet thuis bent, dan kun je ervoor kiezen om een ander aflever adres op te geven. Geef dit door via de FlexDelivery-Service link in je
         e-mail.

 

Verzendkosten Nederland

 •        Bestellingen tot € 49,95 zijn € 3,95 (levering ma t/m vr).
 •        Bestellingen vanaf € 49,95 zijn zonder verzendkosten (levering ma t/m vr)
 •        ExpressParcel-Service met gegarandeerde levering de eerstvolgende werkdag € 7,50 (Deze levering is alleen geldig binnen Nederland).
 •        ExpressParcel-Service met gegarandeerde levering op zaterdag € 7,50. (Deze levering is alleen geldig binnen Nederland).
 •        Indien u de bestelling bij aflevering wilt betalen, komt er nog een extra toeslag bovenop de normale verzendkosten. Toeslag rembours € 14,00.*

 

Verzendkosten Buitenland

 

*Indien u bij aflevering wenst te betalen, houdt u er dan rekening mee dat u het totaalbedrag die dag contant in huis heeft (liefst gepast). Er is namelijk geen mogelijkheid tot pinnen.

 

Levertijd

Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag voor 16.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden via GLS. Met 98% zekerheid wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.
Leveringen zijn op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 1700. Tegen een toeslag levert GLS ook op zaterdag.
Brievenbuspost kan wel op zaterdag bezorgd worden.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking gls postnl