Klantenservice

Verzendwijze

Wij versturen al onze pakketten met GLS

Voor de meeste zendingen geldt: voor 16.00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd. Met 98% zekerheid wordt het pakket volgende dag aangeboden.

GLS

De pakketten die wij via GLS versturen, worden op de werkdagen (maandag t/m vrijdag) verpakt  en aangeboden dag ma t/m zat) afgeleverd. 
Een bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaatst is, wordt de volgende werkdag met 98% aangeboden. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw bestelling is verstuurd.

Volg je pakketrace

Zodra jouw pakket klaar is om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met informatie over de bezorging met een flex-delivery link. Met deze link en je postcode kan je opzoeken hoe laat je GLS kunt verwachten. GLS bezorgt van maandag tot en met zaterdag.

Het pakket wordt 2x aangeboden tussen 9.00 - 18.00. Je pakket gaat daarna naar een pakketshop maar kan ook bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt dan een email waar het pakket is.

GLS informeert je met hun service tijdig over de bezorging van het pakket en biedt je de keuze uit een groot aantal bezorgopties, zoals:

 •        Een vooraf aangekondigd tijdvenster.
 •        Nieuwe afleverdatum kiezen.*
 •        Ander aflever adres doorgeven.

Overige verzendwijze

Je bent niet thuis, wat nu?

 • Het kan gebeuren dat je niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden. Je ontvangt dan een kaartje of e-mail bericht.
 • Wanneer je een dag later nog niets ontvangen hebt, neem dan even contact op met Tuf-Tuf.
 • Je pakket wordt 2x aangeboden en kan bij de buren afgeleverd zijn of gaat naar een afhaalpunt.
 • Als je het pakket bij de buren afgeleverd wilt hebben, kun je dit aan de chauffeur laten weten door in het bericht met de tijdsindicatie een opmerking neer te zetten. Of door middel van een briefje op de deur.


Verzendkosten Nederland

 •        Bestelling tot € 49,95 is € 4,75 (levering ma t/m vr).       
 •        Bestelling tot € 49,95 is € 4,95 (levering zaterdag).
 •        Bestelling vanaf € 49,95 zijn zonder verzendkosten (levering ma t/m zat)
 •        Bestelling met 'Afhalen magazijn Zaandam' hebben geen verzendkosten.

Verzendkosten Buitenland

 

Levertijd

Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag voor 16.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met GLS. Met 98% zekerheid wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.
Leveringen zijn mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.00.

Pakket of brievenpost
Indien de grootte van het pakket het toelaat wordt een pakket verpakt als brievenbuspost en wordt dan door de brievenbus geleverd. Met andere woorden dan hoef je niet thuis te zijn voor ontvangst. Mocht je een beveiliging op je brievenbus hebben dan is dit raadzaam om dit te melden bij je bestelling bij opmerkingen als je een kleine bestelling plaatst  met allemaal platte producten.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl