Klantenservice

Verzendwijze

Wij versturen al onze pakketten met PostNL vanwege de goede service en de tijdsindicatie.

LET OP Pasen: Wij zijn gesloten op 2 april 2018. Online kan je wel bestellen maar alle bestellingen geplaatst na vrijdag 16.00 worden 3 april verstuurd en op 4 en 5 april aangeboden.

Voor de meeste zendingen geldt: voor 16.00 besteld, dezelfde werkdag verstuurd. Met 98 zekerheid houdt dit in dat het de volgende dag aangeboden wordt.

PostNL standaard leveringen

De pakketten die wij via Post.nl versturen, worden met de normale levering op werkdagen (ma t/m vrij) afgeleverd. Voor zaterdag levering dien je de standaard zaterdag levering te kiezen.
Een bestelling die op een werkdag voor 16.00 uur geplaatst is, wordt de volgende werkdag met 98% aangeboden. Je ontvangt van ons een e-mail wanneer jouw bestelling is verstuurd.

Track & Trace

Zodra jouw pakket klaar is om verzonden te worden, ontvang je een e-mail met informatie over de bezorging van het pakket met Track and Trace code.
Alle pakketten voor 16.00 besteld kunnen vanaf 22.00 uur ’s avonds getraceerd worden via de Track & Trace link in je e-mail. 
Hier vind je ook de tijdsindicatie wanneer je jouw pakket kan verwachten.

Het pakket wordt 2x aangeboden tussen 8.00 - 21.30. Je pakket gaat daarna naar een service punt maar kan ook bij de buren worden afgeleverd. Je ontvangt dan een email waar het pakket is.

PostNL informeert je met hun service tijdig over de bezorging van het pakket en biedt je de keuze uit een groot aantal bezorgopties, zoals:

 •        Een vooraf aangekondigd tijdvenster.
 •        Nieuwe afleverdatum kiezen.*
 •        Ander aflever adres doorgeven.*
 •        Het pakket bij een ServicePunt laten afleveren.*

 

*Wijzigingen dienen de dag van verzending voor 23.59 uur doorgegeven te zijn via de link in de email die je ontvangt.

Overige verzendwijze

PostNL avondlevering

Wanneer je al weet dat je overdag niet thuis bent en het pakket in de avond wilt ontvangen geeft PostNL de mogelijkheid, tegen een toeslag, om het pakket tussen 18.00 en 21.30 te ontvangen.

Je bent niet thuis, wat nu?

 • Het kan gebeuren dat je niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden. Je ontvangt dan een kaartje of e-mail bericht van Post.nl.
 • Wanneer je een dag later nog niets ontvangen hebt, neem dan even contact op met Tuf-Tuf.
 • Je pakket wordt 2x aangeboden en kan bij de buren afgeleverd zijn of gaat terug naar een service punt.
 • Als je het pakket bij de buren afgeleverd wilt hebben, kun je dit aan de chauffeur laten weten door een briefje op de deur achter te laten.
 • Dit is geen garantieWeet je bij voorbaat dat je niet thuis bent, dan kun je ervoor kiezen om een ander afleveradres of een servicepunt zoals AH of Bruna etc te kiezen.Dit kan doorgeven via de track & trace code die je vind in de email.


Alle wijzigingen dienen voor 23.59 s'avond door gegeven te zijn.Verzendkosten Nederland

 •        Bestelling tot € 49,95 is € 3,95 (levering ma t/m vr).       
 •        Bestelling tot € 49,95 is € 4,95 (levering zaterdag).
 •        Bestelling vanaf € 49,95 zijn zonder verzendkosten (levering ma t/m zat)
 •        Avondlevering tussen 18.00-21.30 is € 7,50 (Deze levering is alleen geldig binnen Nederland).
 •        Bestelling met 'Afhalen magazijn Zaandam' hebben geen verzendkosten.

Verzendkosten Buitenland

 

Levertijd

Bestellingen geplaatst en betaald op een werkdag voor 16.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Met 98% zekerheid wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.
Leveringen zijn mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 17.00. Tegen een toeslag levert PostNL ook in de avond.

Pakket of brievenpost
Indien de grootte van het pakket het toelaat wordt een pakket verpakt als brievenbuspost en wordt dan door de brievenbus geleverd. Met andere woorden dan hoef je niet thuis te zijn voor ontvangst. Mocht je een beveiliging op je brievenbus hebben dan is dit raadzaam om dit te melden bij je bestelling bij opmerkingen als je een kleine bestelling plaatst  met allemaal platte producten.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl