Klantenservice

Sparen en betalen

Online punten sparen bij Tuf-Tuf

Spaar een gratis feestje bij elkaar door te bestellen in de webshop van Tuf-Tuf. Je ontvangt voor elke euro die je besteed aan artikelen automatisch 1 spaarpunt. Wanneer je een eigen account aanmaakt kun je beginnen met punten sparen. Voor elke euro die je uitgeeft in onze online shop ontvang je automatisch 1 spaarpunt in je account. Je hoeft er dus verder niks voor te doen. Wanneer je meer dan 100 punten hebt gespaard dan kan je jouw spaarpunten verzilveren voor korting op je volgende feest-bestelling. Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en uitsluitend online te besteden.

Welke manieren zijn er nog meer om punten te sparen?

Je kan ook punten sparen door ons te helpen met leuke reviews te schrijven. Laat een review achter in ons gasten boek, of op facebook, of op google. Na goedkeuring ontvang je 50 punten voor elke review. Er geldt een limit van 1 review per bestelling. Deze worden binnen een week bijgeschreven aan je account

Nadat je online hebt besteld zijn wij ook erg blij met goede foto’s van feestjes, traktaties of spelactiviteiten die gedaan zijn met de artikelen die je bij Tuf-Tuf hebt gekocht. Na goedkeuring door ons, dit hang af van de bruikbaarheid van de foto en controle of de artikelen bij ons zijn ingekocht ontvang je 50 punten. Deze worden binnen een week bijgeschreven aan je account

Wat zijn de punten waard?

Voor iedere euro ontvang je 1 spaarpunt en 100 punten is 3 euro waard. Stel je plaatst een bestelling van 100,- euro dan ontvang je 100 punten. De waarde van deze 100 punten is 3 euro welke je kunt verzilveren bij je volgende bestelling. Wil je je punten verzilveren dan ga je naar je account en ze je je aantal gespaarde punten om in een kortingscode.

Hoelang blijven de spaarpunten geldig?

De gespaarde punten blijven 36 maanden geldig. Als je vandaag punten verdient dan kun je deze nog 3 jaar inwisselen daarna vervallen je punten. Let op je spaart geen punten op aankopen welke je betaalt met reeds gespaarde punten en spaarpunten kunnen niet ingewisseld worden met andere acties.

Waar kan ik zien hoeveel ik gespaard hebt?

Als je een account hebt kun je op ieder moment inloggen op jouw account om te kijken wat je huidige spaarsaldo is. Inloggen doe je door middel van je e-mail en wachtwoord op https://www.tuf-tuf.nl/account

Hoe kan ik betalen met mijn spaarpunten? .

Het inwisselen van je punten kan vanaf 100 gespaarde punten. De punten vind je in je account en daar zet je de punten zelf om in een kortingscode. Tijdens het bestel proces, bij stap 1 kan je de code intikken en wissel je de punten in. Als je een account hebt en je hebt al je punten benut dan worden de overgebleven punten weer in je account gezet. Als je als gast een kortingscode gebruikt dan vervallen de overgebleven punten. Het inwisselen begint vanaf 100 punten. Je hoeft niet iedere gespaarde 100 punten meteen op te maken tijdens een volgende bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om 1000 punten te sparen en deze in te wisselen voor €30 korting.

Klik hier voor de voorwaarden Online spaarprogramma

Betaalmogelijkheden bij Tuf-tuf

IDEAL

Bancontact Mister Cash

Paypal

Visa / Mastercard

Vooruitbetalen

Achteraf betalen met Billink

Betalen bij afhalen

 

iDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen.

iDEAL

Veilig en vertrouwd: je betaalt in de beveiligde omgeving van jouw eigen bank.
Eenvoudig: met één muisklik kom je in jouw internetbankieromgeving.
Gemakkelijk: je kunt de ingevulde gegevens direct bevestigen.
Overzichtelijk: de iDEAL-betaling is direct zichtbaar in jouw rekeningoverzicht.
Indien je met iDEAL betaalt en de betaling is gelukt, ontvang je een e-mail van ons.
Als de betaling niet lukt of als er een storing bij iDEAL is, dan ontvang je geen e-mail van ons.
Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Bancontact / Mister Cash

bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze

PayPal

Je kunt hier betalen via jouw eigen PayPal rekening of met jouw creditcard. Kijk voor meer informatie op www.paypal.nl. Voor een Paypal betaling wordt er 80 eurocent aan betaalkonst berkent. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt welke betaalwijze je wilt gebruiken.

Visa / Mastercard

Direct betalen met je visa of Mastercard is ook een mogelijkheid. Wanneer je bij de betaalwijze bent, stap 4 in het afreken proces, dan kan je een keuze maken en dan zijn de betaal kosten ook zichtbaar. Visa ? Mastercard kost 70 cent aan betaalkosten. 

Vooruitbetalen

Je kunt ook aangeven dat je het totaal bedrag vooraf wilt overmaken.
Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, ontvang je een e-mail met hierin alle gegevens die je nodig hebt om de betaling aan Tuf-Tuf over te maken.
Deze optie is ook beschikbaar als je vanuit België bestelt.

Maak het bedrag over naar het volgende rekeningnummer o.v.v. jouw bestelnummer: IBAN nummer NL90ABNA0623294362.
Zodra het bedrag binnen is wordt het pakket op een doordeweekse werkdag verstuurd. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijze.

Achteraf betalen

Met de achteraf betaalservice van Billink heb je de mogelijkheid om jouw factuur achteraf te betalen. Om achteraf te kunnen betalen hebben wij jouw NAW-gegevens, geboortedatum en e-mail adres nodig. De factuur wordt via een e-mail door Billink verzonden, zodra wij de bestelling hebben verstuurd. Je hebt een betaaltermijn van 14 dagen. Een Billink betaling kost 1.75 aan betaalkosten. Dit wordt zichtbaar voordat je de keuze maakt met welke betaalwijze je wilt betalen.

Let op: Je betaald de factuur aan Billink niet aan Tuf-Tuf!

Betalen bij afhalen

Het is ook mogelijk om jouw bestelling af te halen in Zaandam. Kies je voor deze optie, dan ontvang je aan het einde van de werkdag een e-mail dat jouw bestelling klaar ligt. Je kunt via de webshop betalen of het totaalbedrag pinnen bij afhalen. Mocht je contant willen afrekenen dan graag zo gepast mogelijk. Er worden geen extra betaalkosten berekend voor deze betaalwijzen.

Afhalen is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om te winkelen in het magazijn. Je kunt alleen de in onze webshop bestelde artikelen ophalen.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl