Klantenservice

Trouwen

Hier vind je Trouwen producten:

Mooie trouw decoratie

Elkaar het jawoord geven is een prachtige aanleiding voor een feestje. Natuurlijk gaat het hierbij om de aanwezigheid van je vrienden, familie en dierbaren, maar vergeet niet dat ook de aankleding een belangrijk onderdeel is van de festiviteiten. Uiteraard kan je de feestlocatie aankleden met een heel scala aan 'reguliere' versieringen, zoals ballonnen, pompons en slingers. Maar het is minstens net zo leuk om voor speciale versiering trouwen te zorgen. >

Versier het moment met prachtige feestartikelen

Ieder feestartikel met het woord trouwen, groot of klein, verwijst naar het heugelijke feit dat er een huwelijk gesloten is. Zo hebben wij diverse slingers met het thema trouwen: met hartjes of met duifjes, maar ook speciale letter slingers van trouwen met 'Just married' of 'Hoera getrouwd'. Ook in andere versiering met trouwen staat de liefde tussen jullie centraal. Denk hierbij aan een speciale ballon trouwen in de vorm van een hart. Met meerdere van deze ballonnen op jullie feestlocatie kies je pas echt voor romantische versiering trouwen! Om in deze harten-stijl te blijven, kan je de ballon trouwen aanvullen met andere feestartikel trouwen, zoals de prikkers in hartvorm of hartvormige bordjes. Ook de servetten in hartvorm zijn een geliefd feestartikel om het trouwfeest te versieren. 

Stap je in het huwelijksbootje? Maak het moment groots met mooie versiering! 

Vier jullie liefde met een speciaal feestartikel trouwen, zoals witte LED-ballonnen of metallic rode confetti in de vorm van een hart. Wil je een mooi aandenken aan je trouwdag? Kies voor de beschrijfbare feestartikel trouwen zoals een hartvormige ballon trouwen waarop een ieder een speciale tekst kan schrijven voor het bruidspaar. Een toepasselijke quote, een verwijzing naar een leuke anekdote of een lieve wens vanwege jullie verjaardag trouwen, op de ballon trouwen kan je je naar hartenlust uitleven. Uiteraard is het ook heel leuk om op dit feestartikel trouwen iets te schrijven voor je partner, en de ballon trouwen pas op het feest zelf aan elkaar te overhandigen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl