Klantenservice

Communie

Hier vind je Communie producten:

De eerste communie is een bijzondere gebeurtenis. Tijdens een speciale ceremonie mag je kind voor de eerste keer ter communie mag gaan in de kerk. Nu maakt hij of zij echt deel uit van de geloofsgemeenschap. Na afloop is het gebruikelijk om een groot communie feest te organiseren. Opa's, oma's, peetooms en peettantes: iedereen is welkom om langs te komen. Zo'n bijzondere dag vraagt natuurlijk om een mooi versierd huis. Hang de kamer bijvoorbeeld vol met communie slingers, vlaglijnen, lampionnen en pompoms. Vergeet ook de grote communie ballon niet. Bij Tuf-Tuf heb je wat dat betreft keuze genoeg.

De meeste kinderen doen communie rond het zevende levensjaar. Samen met hun vriendjes en vriendinnetjes leven kinderen hier vaak al wekenlang naartoe. Op school of in de parochie leren ze tijdens deze periode van alles over het geloof, de kerk en over wat het betekent om ter communie te gaan. De eerste communie is een christelijke ceremonie. In het communie feestartikel zie je daarom vaak christelijke symbolen terugkomen, waaronder kruizen, duiven en kelken. Nu kan het niemand ontgaan waar deze dag om draait.

Zodra de datum bekend is, kunnen de uitnodigingen de deur uit. Tuf-Tuf heeft een aantal echte communiekaarten in het assortiment. Deze zijn compleet met enveloppen en plakzegels dus ze kunnen direct op de post. Nu je toch voor het feest aan het shoppen bent, kun je ook meteen de communie versiering uitzoeken. Om de gasten te verwelkomen, is het leuk om een communie deurbord aan de voordeur te hangen. Het communie feest begint dan al goed. De hal en de woonkamer fleur je op met communie slingers, vlaglijnen en pompoms. En wat dacht je van een communie ballon aan de stoel van de communicant? Op deze manier zet je hem of haar extra in het zonnetje.

Het is feest! En daar horen natuurlijk cadeau's bij. Traditiegetrouw krijgen communicanten vaak geld of een klein sieraad van de familie. Dit cadeau kun je mooi verpakken in een communie feestbox. Aan deze bijzondere verpakking kun je al zien dat er iets waardevols in zit. Een andere traditie is om de gasten te verwelkomen met een lekker stuk taart. Bij Tuf-Tuf vind je kleine communiefiguren die speciaal zijn bedoeld om op de taart te zetten. We hebben zowel jongens als meisjes zodat dit communie feestartikel perfect bij het feestvarken past. Blijven de gasten op deze dag ook eten? Zorg er dan voor dat de tafel mooi versierd is. In ons assortiment is de tafeldecoratie mooi op elkaar afgestemd. Je kunt kiezen uit tafelkleden, servetten, borden, bekers en bestek. En dat allemaal in kleuren die bij elkaar passen. Roze, blauw, wit of zilver, met de juiste kleurencombinatie ziet je tafel er uit om door een ringetje te halen.

Doet jouw zoon of dochter binnenkort de eerste heilige communie? Met de communie versiering van Tuf-Tuf weet je zeker dat het een onvergetelijke dag wordt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl