Klantenservice

40 jaar huwelijk

Hier vind je 40 jaar huwelijk producten:

Decoratie voor 40 jaar huwelijk

Een robijnen huwelijk is een heel bijzondere mijlpaal. Een 40 jaar huwelijk is daarom een uitstekende reden om te vieren met iedereen die je lief is. In de inspirerende en klantvriendelijke webshop van Tuf-Tuf doe je vele ideeën op om deze speciale feestdag helemaal naar wens in te kleuren. Versiering met 40 jaar huwelijk thema om de juiste setting te creëren. Een feestartikel in 40 jaar huwelijk stijl als gebruiksvoorwerp of als traktatie op je 40 jaar huwelijk party. Dat je 40 jaar getrouwd bent, mag je gerust van de daken schreeuwen. Het is iets om trots op te zijn. Tuf-Tuf denkt met je mee om het feest 40 jaar huwelijk tot een gedenkwaardige dag te maken.

Robijngekleurde decoraties 40 jaar huwelijk brengen sfeer en romantiek

Robijn wordt geassocieerd met de eeuwige innerlijke vlam, die symbool staat voor de nog steeds sterk aanwezige liefdesband van het 40-jarige bruidspaar. Je bent al 14.610 dagen bij elkaar! Of dat geen reden voor een feestje is. De decoraties 40 jaar huwelijk zijn robijnrood gekleurd, wat gelijk voor een sfeervolle en romantische aanblik zorgt. Je ontdekt mooie ballonnen en hangdecoraties, naast vlaglijnen, slingers en hartvormige honeycomb versiering, die je zowel apart of in een compleet decoratiepakket kunt bestellen. Maar je begint met het uitkiezen van robijngekleurde uitnodigingskaarten voor de gasten die je op het huwelijksfeest wilt uitnodigen. In het aanbod versiering 40 jaar huwelijk tref je ook stijlvolle huldeborden, banieren en markeerlint in robijnrood en met 40 vermelding. Iedereen weet nu waar het feest 40 jaar huwelijk zich afspeelt.

Feestartikelen in 40 jaar huwelijk stijl voor een onvergetelijke trouwdag

Vier de ware liefde met een traktatie op je 40 jaar huwelijk feest, dat je serveert op een elegant robijnrood bord met 40 opdruk. Daarbij horen bekers, bestek, servetten en een tafelkleed in hetzelfde design om het plaatje compleet te maken. Voor de verjaardagstaart zijn er feeststerretjes en kaarsjes in de vorm van een 4 en 0 om deze in stijl te presenteren. Breng de gasten in beweging met een leuk feestartikel 40 jaar huwelijk als een pinata. Bijvoorbeeld een pinata in de vorm van een bruiloftstaart of in kleurige cijfers 4 en 0. Het gaat er vervolgens om wie van de gasten deze geblinddoekt als eerste kapot slaat, zodat de ook bij Tuf-Tuf verkrijgbare vulling van confetti, snoep of speelgoed eruit vliegt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl